Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εργομετρικά για τέσσερις στον Παναθηναϊκό

Εργομετρικά για τέσσερις στον Παναθηναϊκό

Οι διακοπές ολοκληρώθηκαν για τους παίκτες του Παναθηναϊκού και ήδη από τη Δευτέρα άρχισαν οι ομαδικές προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, παρουσία του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο νέος τεχνικός των «πρασίνων» έδωσε οδηγίες στους παίκτες του στην επίσημη «πρώτη» και ήδη από σήμερα, Τρίτη, επέστρεψε στη βάση της εθνικής Σερβίας, της οποίας διατελεί Ομοσπονδιακός τεχνικός, ενόψει της έναρξης του Ευρωμπάσκετ στις 5 Σεπτεμβρίου.

Οι διακοπές ολοκληρώθηκαν για τους παίκτες του Παναθηναϊκού και ήδη από τη Δευτέρα άρχισαν οι ομαδικές προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, παρουσία του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο νέος τεχνικός των «πρασίνων» έδωσε οδηγίες στους παίκτες του στην επίσημη «πρώτη» και ήδη από σήμερα, Τρίτη, επέστρεψε στη βάση της εθνικής Σερβίας, της οποίας διατελεί Ομοσπονδιακός τεχνικός, ενόψει της έναρξης του Ευρωμπάσκετ στις 5 Σεπτεμβρίου.

Από σήμερα, άρχισαν οι εργομετρικές εξετάσεις για παλιούς και νέους παίκτες στον Παναθηναϊκό, με τους πρώτους τέσσερις να υποβάλλονται σε έλεγχο το πρωί της Τρίτης.

Ο λόγος για τον αρχηγό, Δημήτρη Διαμαντίδη, τον έμπειρο φόργουορντ Αντώνη Φώτση, τον Τζέιμς Γκιστ και τον νεοαποκτηθέντα Σάσα Πάβλοβιτς.

Θα ακολουθήσουν, σταδιακά, και οι υπόλοιποι παίκτες πριν την έναρξη του βασικού μέρους της προετοιμασίας.

Ο Νικ Καλάθης που ήταν παρών στην «πρώτη» του Παναθηναϊκού, εκμεταλλευόμενος το ρεπό της εθνικής ανδρών, ενσωματώνεται και πάλι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από, ενόψει του τουρνουά «Ακρόπολις» (27-29/8) στο ΟΑΚΑ.

Απόντες μέχρι την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της εθνικής Σερβίας στο επικείμενο Ευρωμπάσκετ είναι οι Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Όγκνιεν Κούζμιτς.

Οι Μίλαν Μίνιτς, Γκόραν Μπιέντοφ και Σάνι Μπετσίροβιτς είναι επιφορτισμένοι με το έργο της επίβλεψης των προπονήσεων στον Παναθηναϊκό μέχρι την επιστροφή του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024