Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Παναθηναϊκός τιμάει τους κορυφαίους της σύγχρονης ιστορίας του

Ο Παναθηναϊκός τιμάει τους κορυφαίους της σύγχρονης ιστορίας του

Χαρακτήρα γιορτής δίνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο φιλικό παιχνίδι με την Παρτιζάν, το οποίο θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Όπως ανακοίνωσαν οι «πράσινοι», στο περιθώριο της εν λόγω αναμέτρησης θα βραβευθούν οι πέντε παίκτες που αναδείχθηκαν ως οι καλύτεροι της τελευταίας 25ετίας, μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία των φίλων της ομάδας.

Χαρακτήρα γιορτής δίνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο φιλικό παιχνίδι με την Παρτιζάν, το οποίο θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Όπως ανακοίνωσαν οι «πράσινοι», στο περιθώριο της εν λόγω αναμέτρησης θα βραβευθούν οι πέντε παίκτες που αναδείχθηκαν ως οι καλύτεροι της τελευταίας 25ετίας, μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία των φίλων της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, θα βραβευθούν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Αντώνης Φώτσης και Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με απόλυτο σεβασμό στην τεράστια και υπέρλαμπρη ιστορία της, αποφάσισε να τιμήσει τους πέντε κορυφαίους αθλητές της κατά την τελευταία 25ετία, σε μια μοναδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 23 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Αντώνης Φώτσης και ο Στόγιαν Βράνκοβιτς θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ και θα βραβευτούν για τις τεράστιες υπηρεσίες που προσέφεραν αλλά κι εξακολουθούν να προσφέρουν στην ομάδα.

Τα ονόματα αυτά προέκυψαν κατόπιν του αποτελέσματος της ψηφοφορίας της ιστοσελίδας www.leoforos.gr (χορηγός επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός) στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες φίλοι της ομάδας.

Το «χρυσό» παρελθόν θα συναντήσει το «χρυσό» μέλλον καθώς, πέραν της εκδήλωσης, εκείνη την ημέρα, η ομάδα του Παναθηναϊκού θα κάνει και την πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κοινό της σε φιλικό αγώνα με την Παρτιζάν.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να «κρατήσουν» την ημερομηνία: Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015… Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, γεμάτη από τη «βαριά» κληρονομιά και την τεράστια ιστορία της ομάδας και με… πολλές ξεχωριστές στιγμές, που θα ανακοινώνονται σταδιακά.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ!».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024