Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λοτζέσκι, Μαυροειδής και Κεμπ οι MVP της πρεμιέρας...

Λοτζέσκι, Μαυροειδής και Κεμπ οι MVP της πρεμιέρας…

Στα... τρία χωρίστηκε ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη της πρεμιέρας στην Α1 Ανδρών στο μπάσκετ. Οι Δημήτρης Μαυροειδής (Κηφισιά), Ματ Λοτζέσκι (Ολυμπιακός) και Μορίς Κεμπ (Καβάλα) συγκέντρωσαν από 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ και μοιράστηκαν τον τίτλο του MVP.

Στα… τρία χωρίστηκε ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη της πρεμιέρας στην Α1 Ανδρών στο μπάσκετ. Οι Δημήτρης Μαυροειδής (Κηφισιά), Ματ Λοτζέσκι (Ολυμπιακός) και Μορίς Κεμπ (Καβάλα) συγκέντρωσαν από 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ και μοιράστηκαν τον τίτλο του MVP.

«Μπήκαμε με το δεξί στο πρωτάθλημα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί κερδίσαμε τον Αρκαδικό χθες στο γήπεδό μας σε ένα κλειστό και απαιτητικό παιχνίδι», είπε αρχικά ο Μαυροειδής (14π. με 6/7β., 4/10δ., 9ρ., 5ασ., 1 μπλοκ, 7 κερδισμένα φάουλ, 1 λάθος σε κάτι λιγότερο από 32’ συμμετοχής) και συνέχισε: «Για μένα προσωπικά ξεκίνησε καλά η σεζόν, όπως τελείωσε και πέρυσι. Βέβαια, δε θα είχα βγει MVP χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου.

Στόχος μου είναι να παίζω καλά και να μείνω σε αυτό το επίπεδο αλλά πάνω απ’ όλα να κερδίζει η ομάδα και να διατηρήσουμε το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ μας. Την επόμενη βδομάδα θα προσπαθήσω να είμαι ο μόνος MVP (σ.σ. χαριτολογώντας) . Αυτή τη βδομάδα έχουμε πολύ δουλειά αφού αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας και εύχομαι να κερδίσουμε».

Από την πλευρά του ο Ματ Λοτζέσκι (20 πόντους με 5/6 βολές, 3/3 δίποντα, 3/5 τρίποντα, μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, κέρδισε 3 φάουλ και έκανε 2 λάθη σε 24’ συμμετοχής), είπε: «Κάναμε μια ικανοποιητική εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη. Πλέον θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Έχουμε την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα αυτή την εβδομάδα και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τι έγινε, παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι που είναι με την Τσεντεβίτα. Όσο για την προσωπική μου εμφάνιση και την ανάδειξη σε MVP της αγωνιστικής, αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα. Ατομικά βραβεία χωρίς συνολική διάκριση δεν έχουν την παραμικρή ουσία».

Τέλος, ο Μορίς Κεμπ (15 πόντους με 1/2 βολές, 7/11 δίποντα, 8 ριμπάουντ, μια ασίστ, δύο κοψίματα, ένα κλέψιμο και τέσσερα κερδισμένα φάουλ σε 33’ συμμετοχής), δήλωσε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος από τη σπουδαία νίκη που πετύχαμε. Ήταν ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσουμε το νέο πρωτάθλημα για εμάς. Ξέρουμε και περιμένουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια από εδώ και πέρα όπως αυτό με το Λαύριο.

Το Λαύριο σκόραρε πολλά εύκολα καλάθια από νωρίς και ήταν δύσκολο για μας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να τους κυνηγάμε στο σκορ. Μόλις όμως τους πιέσαμε σωστά στην άμυνα τους πλησιάσαμε στο σκορ και τους αγχώσαμε. Τη στιγμή που σκόραρε ο Κοστόφ και κατάλαβα ότι κερδίσαμε πετούσα από χαρά.

Η ανάδειξη μου ως MVP ομολογώ πως με εξέπληξε και με χαροποίησε. Να είναι σίγουροι όλοι στην Καβάλα ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου. Η Α1 Ανδρών είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με σκληρές άμυνες και πρέπει να παλεύεις σε κάθε αγώνα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024