Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανοιχτό το ενδεχόμενο για βοήθεια Σαββίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για βοήθεια Σαββίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε τη... γραμμή για μεταγραφική αναζήτηση, εφόσον κρίνεται από την ομάδα απαραίτητο και η κινητοποίηση υφίσταται ήδη από τους ιθύνοντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε τη… γραμμή για μεταγραφική αναζήτηση, εφόσον κρίνεται από την ομάδα απαραίτητο και η κινητοποίηση υφίσταται ήδη από τους ιθύνοντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Με την οικονομική συνδρομή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, έτσι όπως εξέφρασε ο ίδιος την επιθυμία για συνεισφορά, με την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής αναμέτρησης την Τετάρτη (24/11) με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (σ.σ. την οποία παρακολούθησε από τα επίσημα του PAOK Sports Arena), χωρίς, ωστόσο, να θέλουν να ξεφύγουν σε ποσά, οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν στην αγορά δύο τουλάχιστον παίκτες.

Έναν για την επιπλέον θωράκιση της ρακέτας, μετά την απόκτηση του Σοφοκλή Σχοτσανίτη και έναν γκαρντ, με ηγετικές ικανότητες, που να καλύπτει με άνεση τις θέσεις «1» και «2».

Αγωνιστικά, η ομάδα μπήκε από σήμερα, Πέμπτη, σε πνεύμα προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι το Σάββατο (28/11), για την 8η αγωνιστική της Α1, με τον Αρκαδικό. Στην προπόνηση δε συμμετείχε, κάνοντας θεραπεία, ο Σχορτσανίτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024