Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ωρα ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ

Ωρα ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ

Ντέρμπι «αιωνίων» σήμερα (19:00, ΟΤΕsport4), στο ΣΕΦ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν για το πλεονέκτημα έδρας, για το γόητρο αλλά και για την αναστροφή στην ψυχολογία τους που δεν είναι και η καλύτερη ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι», στο κατάμεστο όπως αναμένεται γήηπεδό τους, δεν θέλουν μόνο τη νίκη, αλλά και την κάλυψη του -4 του πρώτου αγώνα (73-69).

Ντέρμπι «αιωνίων» σήμερα (19:00, OTEsport4), στο ΣΕΦ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν για το πλεονέκτημα έδρας, για το γόητρο αλλά και για την αναστροφή στην ψυχολογία τους που δεν είναι και η καλύτερη ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι»σο κατάμεστο όπως αναμένεται γηπεδό τους δεν θέλουν μόνο τη νίκη, αλλά και την κάλυψη του -4 του πρώτου αγώνα (73-69).

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί βέβαια τη διατήρηση του αήττητου, αλλά θα έχει το πάνω χέρι ακόμη κι αν χάσει υπερασπιζόμενος τη διαφορά του ΟΑΚΑ, που ωστόσο δεν είναι και πολύ μεγάλη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διαθεσή του τους Ματ Λοτζέσκι και Κώστα Παπανικολάου καθώς κρίθηκαν ανέτοιμοι και είναι εκτός δωδεκάδας.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο, αν και ο Νικ Καλάθης καρδιοχτύπησε τους «πράσινους». Ο ομογενής γκαρντ υπέστη κάκωση στο δάχτυλο, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά, έστω και με νάρθηκα. Ο Νίκος Παππάς ξεπέρασε τη θλάση του και θα είναι διαθέσιμος, όπως και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Αντίθετα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (που ούτως ή άλλως χρησιμοποιείται ελάχιστα ως καθόλου), συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Η αποψινή αναμέτρηση θα είναι η 121η των δύο ομάδων σε επίπεδο επαγγελματικού πρωταθλήματος (από το 1992 μέχρι σήμερα), με τον Παναθηναϊκό να μετρά 65 νίκες και τον Ολυμπιακό 55. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Πηλοΐδης, Κορομηλάς και Παπαπέτρου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024