Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καρφιά» Αγγελόπουλων για τον Παναθηναϊκό

«Καρφιά» Αγγελόπουλων για τον Παναθηναϊκό

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησα στην κάμερα του ΟΤΕ ΤV μετά τη νίκη πρωτιάς του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, για την 15η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, επισημαίνοντας ότι οι «πράσινοι» έχουν μείνει με πέντε ξένους και έχουν κολλήσει εκεί... Παράλληλα, τόνισαν ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο αντικατάστασης του Σον Τζέιμς.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησα στην κάμερα του ΟΤΕ ΤV μετά τη νίκη πρωτιάς του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, για την 15η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, επισημαίνοντας ότι οι «πράσινοι» έχουν μείνει με πέντε ξένους και έχουν κολλήσει εκεί… Παράλληλα, τόνισαν ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο αντικατάστασης του Σον Τζέιμς.

«Στην Ευρωλίγκα είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα, η σημερινή νίκη χτίζει ψυχολογία και κερδίζουμε -όχι 100%- το πλεονέκτημα έδρας», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και συνέχισε: «Ευτύχημα είναι που είμαι εγώ και ο αδερφός μου στον Ολυμπιακό και μπορούμε να αλλάζουμε παίκτες. Ο αντίπαλος μας έχει μείνει στους πέντε ξένους και έχει κολλήσει εκεί. Πήραμε παίκτες για να ενισχυθεί η ομάδα. Ο ένας, ο Τζέιμς μας είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, αυτοί που έμειναν συνεχίζουν».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Σον Τζέιμς: «Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η ομάδα παίζει καλά και σήμερα δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι. Παλιά παίρναμε ψυχολογία από την Ευρωλίγκα, πλέον γίνεται το αντίθετο. Από την Κυριακή θα μπει και ο Παπανικολάου, ώστε να ενισχύσει την ομάδα. Στην Ευρωλίγκα είμαστε τον πιο δύσκολο όμιλο από καταβολής Top 16.

Τέλος, απάντησε σε ερώτηση για το αν οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να κλείσουν εισιτήρια για Βερολίνο. «Οχι να μην κλείσετε. Βήμα βήμα θα πάμε ψηλά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024