Δευτέρα 13 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συμφώνησαν για ενίσχυση Γιαννακόπουλος-Τζόρτζεβιτς

Συμφώνησαν για ενίσχυση Γιαννακόπουλος-Τζόρτζεβιτς

Άμεση ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας αποφάσισαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην συνάντηση που είχαν την Τρίτη, μία ημέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν στην απόκτηση ενός γκαρντ που θα δώσει ανάσες στους βασικούς και ενός αθλητικού σέντρερ που θα καλύπτει τις αδυναμίες που υπάρχουν στην ρακέτα.

Το τρίτο διαδοχικό αγωνιστικό «χαστούκι» του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη και η κάκιστη εικόνα των «πράσινων» στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δημιούργησε «τριγμούς» στο σύνολο των φιλάθλων του «τριφυλλιού», όχι όμως και στο εσωτερικό του συλλόγου, που προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Euroleague.

Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε και από τη σημερινή συνάντηση που είχε ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς με ανθρώπους της διοίκησης της ΚΑΕ, αλλά και με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Από αυτές τις συναντήσεις, μάλιστα, άναψε και το «πράσινο φως» για την άμεση ενίσχυση του Παναθηναϊκού, στις θέσεις που «πονάει» και είχαν επισημανθεί εδώ και καιρό.

Στην απόκτηση δηλαδή ενός γκαρντ που θα δώσει ανάσες στους βασικούς και ενός αθλητικού ψηλού, που θα καλύπτει τις αδυναμίες που προκύπτουν στο παρκέ από τα βαριά κορμιά των Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Ογκνιεν Κούζμιτς και Γιώργου Παπαγιάννη.

Στην περίπτωση του γκαρντ, υπενθυμίζουμε ότι o Τζόρτζεβιτς έχει ξεχωρίσει τον Τζόναθαν Γκίμπσον, ο οποίος είναι stand by για την απόφαση των Κυπελλούχων Ελλάδας, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή πλεύσης με την εύρεση μίας πιο ποιοτικής περίπτωσης.

Τέλος, απογοήτευση για την απόδοση των δύο προσωπικών επιλογών του Τζόρτζεβιτς, Σάσα Πάβλοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς, μπορεί να υπάρχει, αλλά η προσεχής υποχρέωση των «πράσινων» στην Euroleague, απέναντι στην Νταρουσάφακα (29/1), δεν επιτρέπει βεβιασμένες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον τους στο σύλλογο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Conference League – Όλα τα δεδομένα

Σήμερα Δευτέρα (13/5) θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας την ημέρα του τελικού του Europa Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Μαϊου 2024