Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάνος Παπαδόπουλος: «Παίζει ξύλο ο ΟΣΦΠ, είναι η νέα Λιμόζ»

Μάνος Παπαδόπουλος: «Παίζει ξύλο ο ΟΣΦΠ, είναι η νέα Λιμόζ»

Ως νέα Λιμόζ χαρακτήρισε ο Μάνος Παπαδόπουλος τον Ολυμπιακό, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης διαιτητών της 18ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών. Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι οι Ερυθρόλευκοι παίζουν... ξύλο και όχι άμυνα, ρίχνοντας ευθύνες στους διαιτητές που ανέχονται αυτό τον τρόπο παιχνιδιού.

Ως νέα Λιμόζ χαρακτήρισε ο Μάνος Παπαδόπουλος τον Ολυμπιακό, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης διαιτητών της 18ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών. Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι οι Ερυθρόλευκοι παίζουν… ξύλο και όχι άμυνα, ρίχνοντας ευθύνες στους διαιτητές που ανέχονται αυτό τον τρόπο παιχνιδιού.

Αρχικά ο Παπαδόπουλος ρώτησε τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ, Στέλιου Συμεωνίδη αν εκπαιδεύονται οι διαιτητές για να πάρει την απάντηση: «Έχει μείνει λίγο πίσω αυτό το θέμα, αλλά σήμερα και την άλλη εβδομάδα υπάρχει εκπαίδευση».

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος των Πρασίνων τόνισε: «Πρέπει να δούμε ποιοι φταίνε… Εσείς που δεν τους εκπαιδεύετε ή αυτοί που δεν εφαρμόζουν τους κανονισμούς;

Εδώ έχουμε μια ομάδα να παίζει ξύλο και να μη σφυρίζεται τίποτα. Έχει παρουσιαστεί μια νέα Λιμόζ! Έχουμε περίπτωση παίκτη, του Χάκετ, που κρατά συνεχώς τον αντίπαλο που κατεβάζει τη μπάλα και δε σφυρίζεται φάουλ».

Στο σημείο αυτό, ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Ολυμπιακός παρενέβη λέγοντας ότι «στον τελευταίο μας αγώνα έτσι έπαιζε ο ΠΑΟΚ, ενώ ένα δίποντο του ΠΑΟΚ μέτρησε για τρίποντο».

«Κακώς μέτρησε για τρίποντο» απάντησε ο Μάνος Παπαδόπουλος και συνέχισε: «Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με άλλο θέμα. Παίκτες που παίζουν ξύλο έχουν αναδειχθεί ως κορυφαίοι αμυντικοί και ομάδες που παίζουν ξύλο ως κορυφαίες αμυντικές. Δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί».

Τέλος διερωτήθηκε «πως είναι δυνατόν διαιτητής που έχει τιμωρηθεί για αγώνα του Ολυμπιακού να σφυρίζει όλα τα ντέρμπι του Ολυμπιακού;» για να απαντήσει ο Στέλιος Συμεωνίδης: «Κατόπιν κλήρωσης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024