Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χειρουργήθηκε ο Γιάνκοβιτς και ίσως προλάβει το Προολυμπιακό

Χειρουργήθηκε ο Γιάνκοβιτς και ίσως προλάβει το Προολυμπιακό

Οι... τίτλοι τέλους της εφετινής αγωνιστικής περιόδου «έπεσαν» και επίσημα σήμερα για τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του τραυματισμού του στο αριστερό χέρι.

Οι… τίτλοι τέλους της εφετινής αγωνιστικής περιόδου «έπεσαν» και επίσημα σήμερα για τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του τραυματισμού του στο αριστερό χέρι.

Ο «πράσινος» φόργουορντ τραυματίστηκε στον πρώτο προημιτελικό της σειράς της Α1 Ανδρών με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ, όταν εγκατέλειψε το παρκέ στο 13΄ με κάταγμα στο δεύτερο μετακάρπιο του αριστερού χεριού του.

Σήμερα το πρωί πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ενημερώνει πως ο παίκτης θα πάρει αύριο (27/4) το πρωί εξιτήριο, ενώ «του τοποθετήθηκε νάρθηκας, τον οποίο και θα φέρει για διάστημα ενός μήνα και ακολούθως θα ξεκινήσει αποθεραπεία».

Αυτό σημαίνει ότι ο Γιάνκοβιτς χάνει όλο το υπόλοιπο των εφετινών πλέι οφ, ενώ θα επιδοθεί σε… αγώνα δρόμου, προκειμένου να είναι έτοιμος ενόψει της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024