Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Πρίντεζη κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Με Πρίντεζη κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο, Τετάρτη (4/5, 18:00) την ΑΕΚ στο ΣΕΦ για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ, με τον Γιώργο Πρίντεζη να υπολογίζεται κανονικά από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο καθώς προπονήθηκε κανονικά.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο, Τετάρτη (4/5, 18:00) την ΑΕΚ στο ΣΕΦ για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ, με τον Γιώργο Πρίντεζη να υπολογίζεται κανονικά από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο καθώς προπονήθηκε κανονικά.

Ο Έλληνας φόργουορντ θα επανέλθει στην 12άδα των πρωταθλητών (δεν είχε
παίξει στην σειρά με το Ρέθυμνο), ενώ κανονικά θα αγωνιστεί και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αφού ξεπέρασε το αιμάτωμα στον έξω πλατύ
μυ.

Μάλιστα στο blog που διατηρεί ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έγραψε: «Ελπίζω όλοι να είστε καλά και τις ημέρες που προηγήθηκαν να τις περάσατε με αγαπημένους σας ανθρώπους. Εύχομαι να ξεφύγατε λίγο από τη σκληρή καθημερινότητα και να κάνατε πράγματα που επιθυμούσατε. Για εμάς, οι μέρες αυτές δεν διέφεραν μιας και τις περάσαμε όλες στο γήπεδο. Δεν παραπονιέμαι, μιας και αυτό που κάνουμε το λατρεύουμε, οπότε είναι χαρά για εμάς αυτό. Άλλωστε έχουμε μπει και στην τελική ευθεία της σεζόν και τώρα είναι για εμάς η κρισιμότερη στιγμή της χρονιάς.

Παλεύαμε όλο τον χρόνο για να φτάσουμε ως εδώ και πλέον δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο. Προσωπικά, έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου και είμαι πλέον με την ομάδα ενώ είναι πάρα πολύ σημαντικό πως και ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης) είναι πλέον μαζί μας και δουλεύουμε όλοι μαζί για τα πολύ κρίσιμα και δύσκολα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα και μας δυσκόλεψε αφάνταστα σε όλα τα ματς που δώσαμε φέτος. Περιμένουμε, λοιπόν μια πάρα πολύ δύσκολη σειρά. Η ΑΕΚ έδειξε να έχει άγχος και πίεση απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά πλέον θα παίξουν πολύ καλύτερα, είμαι 100% σίγουρος γι’ αυτό. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για μια φοβερά δύσκολη σειρά. Σε τέτοιες σειρές αγώνων, το «κλειδί» είναι τα αντιμετωπίζεις κάθε ματς ξεχωριστά και να ξεχνάς ό,τι έχει γίνει στην προηγούμενη αναμέτρηση μιας και κάθε παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό με το προηγούμενο ή το επόμενο. Τα ματς είναι συνεχόμενα, οπότε θέλει καλή προετοιμασία, αλλά και καλή μετάβαση από το ένα ματς στο άλλο.

Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024