Δευτέρα 13 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καμία ανησυχία στον ΠΑΟ για Διαμαντίδη εν όψει Ολυμπιακού

Καμία ανησυχία στον ΠΑΟ για Διαμαντίδη εν όψει Ολυμπιακού

Σε μαγνητική τομογραφία στους προσαγωγούς υποβλήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε μόνο 10 λεπτά και 47'' στη νίκη των «πρασίνων» με 84-68 επί του Άρη και το 3-2 στη σειρά των ημιτελικών. Ο Καστοριανός γκαρντ ζήτησε αλλαγή στο 23' του 5ου ημιτελικού, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Τελικά τα αποτελέσματα έδειξαν πως πρόκειται για ένα απλό τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και όχι για θλάση!

Σε μαγνητική τομογραφία στους προσαγωγούς υποβλήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε μόνο 10 λεπτά και 47» στη νίκη των «πρασίνων» με 84-68 επί του Άρη και το 3-2 στη σειρά των ημιτελικών. Ο Καστοριανός γκαρντ ζήτησε αλλαγή στο 23′ του 5ου ημιτελικού, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Τελικά τα αποτελέσματα έδειξαν πως πρόκειται για ένα απλό τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και όχι για θλάση!

Πάντως, καλού – κακού ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν τον χρησιμοποίησε ξανά μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, αφού δεν υπήρχε λόγο να πάρει ρίσκο εν όψει της έναρξης των τελικών με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Πέμπτη (19/5).

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» με τη λήξη της αναμέτρησης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί ένα απλό τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό το οποίο δεν προκαλεί ανησυχία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Συμπληρώνονται 12 χρόνια από τον μεγαλύτερο «άθλο» του Ολυμπιακού (pics,vids)

Ο Ολυμπιακός, σαν σήμερα το 2012, έκανε την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, νίκησε με μυθικό τρόπο την ΤΣΣΚΑ, και πήρε έναν από τους πιο επικούς τίτλους της ιστορίας του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Μαϊου 2024