Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός ζητά την τιμωρία του Πεδουλάκη

Ο Ολυμπιακός ζητά την τιμωρία του Πεδουλάκη

Καταγγελία κατά του Αργύρη Πεδουλάκη έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ζητώντας την τιμωρία του, για όσα έγιναν στον 3ο ημιτελικό των «πρασίνων» με τον Άρη στο Nick Galis Hall, όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης. Ο τεχνικός των «πρασίνων» σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη κίνηση είπε: «Αν ένας προπονητής ακούει τον κόσμο να βρίζει τη μάνα του παίκτη του, αυτό πρέπει να γίνει. Αυτό μου επιβάλλει ο κώδικας τιμής μου. Αυτό έκανα και θα το ξαναέκανα».

Καταγγελία κατά του Αργύρη Πεδουλάκη έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ζητώντας την τιμωρία του, για όσα έγιναν στον 3ο ημιτελικό των «πρασίνων» με τον Άρη στο Nick Galis Hall, όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.

Συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου των τελικών ρωτήθηκε σχετικά απαντώντας: «Πρέπει να πέσουν οι τόνοι. Δεν είναι αυτής της στιγμής το θέμα. Είναι αλήθεια πως έχει γίνει καταγγελία».

Μάλιστα ο Αργύρης Πεδουλάκης απάντησε στο σχετικό θέμα: «Δυστυχώς το κόσμημα που λέγεται Διαμαντίδης δεν μπορεί να φανεί μέσα σε αυτόν τον βούρκο. Το ίδιο ισχύει για τον Παπαλουκά και τον Σπανούλη. Το μόνο που έχουμε αλλάξει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι ότι τον φραπέ τον κάναμε φρέντο. Από άποψη προπονητών βλέπουμε απλά το απόσταγμα. Τα τελευταία 15 χρόνια η δουλειά του προπονητή ήταν δύσκολη γιατί θεωρούμασταν χειρότεροι από τους ξένους. Το θέμα είναι η ποιότητα του πρωταθλήματος. Δεν είναι εύκολο να γίνουν διαφορετικά τα πράγματα. Κι αυτό φαίνεται επίσης από την κίνηση του Ολυμπιακού. Αν ένας προπονητής ακούει τον κόσμο να βρίζει τη μάνα του παίκτη του, αυτό πρέπει να γίνει. Αυτό μου επιβάλλει ο κώδικας τιμής μου. Αυτό έκανα και θα το ξαναέκανα. θα υπερασπίζομαι κάθε φορά που βλέπω δύο 50αρηδες να την πέφτουν σε ένα παιδί όπως ο Φώτσης που έχει χάσει τη μητέρα του. Θα τον υπερασπίζομαι μέχρι τέλους. Αν ο Ολυμπιακός πιστεύει ότι αυτό είναι λάθος, αν και από τη στιγμή που είναι από τον Πειραιά θα έπρεπε να το βλέπει αλλιώς, εγώ θα επιμείνω σε αυτό που έχω μεγαλώσει».

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν θέλησε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη κίνηση: «Δεν θέλω να απαντήσω και να τοποθετηθώ σε ό,τι αφορά την κίνηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Δεν είναι δική μου δουλειά».

Υπενθυμίζεται ότι πριν την έναρξη του αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, μέλη της αποστολή τους Παναθηναϊκού δέχθηκαν φραστική επίθεση από τους οπαδούς των κίτρινων στις οποίες αντέδρασε ο τεχνικός των «πράσινων».

Φυσικά η συγκεκριμένη κίνηση αναμένεται να ανεβάσει τους τόνους εν όψει των τελικών, που ξεκινάνε από την Πέμπτη στο ΣΕΦ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024