Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση Σπανούλη, Πρίντεζη σε «θερμή» υποδοχή στο ΣΕΦ

Αποθέωση Σπανούλη, Πρίντεζη σε «θερμή» υποδοχή στο ΣΕΦ

Όπως ακριβώς πριν από μερικά βράδια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έσπευσαν στο ΟΑΚΑ για να αποθεώσουν την αποστολή των πράσινων που είχε θριαμβεύσει στο ΣΕΦ, έτσι το βράδυ της Κυριακής, εκείνοι του Ολυμπιακού πήραν «σειρά» και έτρεξαν στο ΣΕΦ για να υποδεχτούν σαν ήρωες τους «ερυθρόλευκους» πάικτες και το τεχνικό επιτελείο. Εκεί βρέθηκαν και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι που έγιναν ένα με τον κόσμο και όλοι μαζί αποθέωσαν κυρίως τον Βασίλη Σπανούλη που έβαλε το νικητήριο τρίποντο στην εκπνοή και κατά φυσικά όλους τους υπόλοιπους Πειραιώτες.

Όπως ακριβώς πριν από μερικά βράδια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έσπευσαν στο ΟΑΚΑ για να αποθεώσουν την αποστολή των πράσινων που είχε θριαμβεύσει στο ΣΕΦ, έτσι το βράδυ της Κυριακής, εκείνοι του Ολυμπιακού πήραν «σειρά» και έτρεξαν στο ΣΕΦ για να υποδεχτούν σαν ήρωες τους «ερυθρόλευκους» πάικτες και το τεχνικό επιτελείο.

Εκεί βρέθηκαν και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι που έγιναν ένα με τον κόσμο και όλοι μαζί αποθέωσαν κυρίως τον Βασίλη Σπανούλη που έβαλε το νικητήριο τρίποντο στην εκπνοή και κατά φυσικά όλους τους υπόλοιπους Πειραιώτες.

Πλέο, επέστρεψε και η αισιοδοξία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς το «break στο break» έφερε ξανά το πλεονέκτημα έδρας στον Ολυμπιακό.

Τεράστιο ήταν και το «ευχαριστώ» στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες δίνει το 100% και ενώ ζει το δικό του δράμα με την απώλεια του πατέρα του.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Επίσημο: Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ

Παρελθόν και επίσημα από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Φατίχ Τερίμ με τους πράσινους να ανακοινώνουν την αποχώρηση του Τούρκου τεχνικού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024