Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟ στο ΣΕΦ με… ντόπες από Θανάση και πίστη για νέο διπλό

ΠΑΟ στο ΣΕΦ με… ντόπες από Θανάση και πίστη για νέο διπλό

Την πίστη ότι αυτό που πέτυχαν στην πρεμιέρα των τελικών, μπορούν να επαναλάβουν και στον αυριανό (26/5, 19:30) 3ο αγώνα της σειράς, έχουν παίκτες και τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη τους στο ΣΕΦ, αλλά και την ισοφάριση των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ, θέλουν να φέρουν ξανά τα «πάνω-κάτω» και για το λόγο αυτό ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βρέθηκε τόσο στην τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ, όσο κα στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή. Φελντέιν: «Μπορούμε να το ξανακάνουμε».

Την πίστη ότι αυτό που πέτυχαν στην πρεμιέρα των τελικών, μπορούν να επαναλάβουν και στον αυριανό (26/5, 19:30) 3ο αγώνα της σειράς, έχουν παίκτες και τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη τους στο ΣΕΦ, αλλά και την ισοφάριση των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ, θέλουν να φέρουν ξανά τα «πάνω-κάτω» και για το λόγο αυτό ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βρέθηκε τόσο στην τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ, όσο κα στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή.

Μοναικό πρόβλημα για τον Αργύρη Πεδουλάκη παραμένει ο τραυματίας, Βλάντο Γιάνκοβιτς, ενώ κεντρικό σύνθημα όλων στο «τριφύλλι» παραμένει το «συγκέντρωση και συσπείρωση».

Φελντέιν: «Μπορούμε να το ξανακάνουμε»

Ο Τζέιμς Φελντέιν εξέφρασε, στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, την πίστη του πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει τη νίκη στο ΣΕΦ:

«Έχουμε μπροστά μας το τρίτο παιχνίδι μιας συναρπαστικής σειράς τελικών. Επιστρέφουμε στην έδρα του Ολυμπιακού. Πρέπει να πάμε εκεί και να παίξουμε όπως στον πρώτο αγώνα. Θεωρώ πως και στα δύο παιχνίδια παίξαμε καλά.

Στο δεύτερο ματς είχαμε μια μικρή δυσκολία στο σκοράρισμα, όμως ούτε ο αντίπαλος πέτυχε πολλούς πόντους, όποτε ήταν μια μάχη και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να παίξουμε με τη νοοτροπία του πρώτου αγώνα και να φέρουμε το πλεονέκτημα στην έδρα μας. Έχουμε τρεις ευκαιρίες για να πετύχουμε δύο νίκες, αλλά γνωρίζουμε ότι το επόμενο παιχνίδι αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για εμάς.

Στον δεύτερο τελικό ο ο Διαμαντίδης πέτυχε ένα μεγάλο καλάθι. Σε όλο το παιχνίδι δεν πέτυχε ούτε ένα σουτ, αλλά στο τέλος έβαλε το μεγαλύτερο. Στη συνέχεια, ο Σπανούλης έβαλε επίσης ένα δύσκολο σουτ ανεξαρτήτου της παράβασης των βημάτων στην οποία υπέπεσε. Φυσικά και δεν μας αρέσει να χάνουμε με τέτοιο τρόπο, αλλά ξέραμε ότι αυτά τα παιχνίδια θα είναι μάχες και δεν θα είναι εύκολα για εμάς.

Στο τρίτο παιχνίδι πρέπει να μπούμε στο παρκέ με ενέργεια όπως και στα προηγούμενα. Θα είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και χωρίς τον κόσμο στο πλευρό μας, θα είναι όπως στο πρώτο ματς. Μπορούμε να τους κερδίσουμε, όμως. Το κάναμε δύο φορές στην έδρα τους αυτή τη χρονιά, οπότε μπορούμε να το επαναλάβουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024