Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φόβοι για νοκ-άουτ του Πρίντεζη από τελικούς και... Εθνική!

Φόβοι για νοκ-άουτ του Πρίντεζη από τελικούς και… Εθνική!

Ο πιο δυσάρεστος επίλογος φαίνεται πως γράφεται στον 3ο τελικό για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος περίπου 6 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, τραυματίστηκε και εγκατέλειψε την αναμέτρηση με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου να κάνει λόγο για «πελμαμτιαία απονεύρωση». Πρόκειται για το πρόβλημα που ταλαιπωρούσε όλη τη χρονιά τον διεθνή φόργουορντ, όμως, εάν επιβεβαιωθεί το πρόβλημα στη μαγνητική τομογραφία, τότε όχι μόνο χάνει το υπόλοιπο των τελικών, αλλά θα τον στερηθεί και η Εθνική ομάδα από το προ Ολυμπιακό τουρνουά.

Ο πιο δυσάρεστος επίλογος φαίνεται πως γράφεται στον 3ο τελικό για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος περίπου 6 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, τραυματίστηκε και εγκατέλειψε την αναμέτρηση με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου να κάνει λόγο για «πελμαμτιαία απονεύρωση».

Πρόκειται για το πρόβλημα που ταλαιπωρούσε όλη τη χρονιά τον διεθνή φόργουορντ, όμως, εάν επιβεβαιωθεί το πρόβλημα στη μαγνητική τομογραφία, τότε όχι μόνο χάνει το υπόλοιπο των τελικών, αλλά θα τον στερηθεί και η Εθνική ομάδα από το προ Ολυμπιακό τουρνουά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024