Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πεδουλάκης: «Δεν παίχτηκε επί ίσοις όροις το ματς»

Πεδουλάκης: «Δεν παίχτηκε επί ίσοις όροις το ματς»

Στις αποφάσεις των διαιτητών και κυρίως του Τάσου Πηλοϊδη απέδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης την αποψινή ήττα του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός των «πράσινων» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Είμαστε ηθικοί νικητές, το λάβαμε το μήνυμα, δεν παίχθηκε επί ίσοις όροις το ματς», ενώ πρόσθεσε ότι «χάσαμε, γιατί στα τελευταία πέντε λεπτά παίξαμε χωρίς τον leader μας (σ.σ. τον Καλάθη). Αυτό συνέβη, γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος (σ.σ. Πηλοϊδης) τον στοχοποίησε».

Στις αποφάσεις των διαιτητών και κυρίως του Τάσου Πηλοϊδη απέδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης την αποψινή ήττα του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός των «πράσινων» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Είμαστε ηθικοί νικητές, το λάβαμε το μήνυμα, δεν παίχθηκε επί ίσοις όροις το ματς», ενώ πρόσθεσε ότι «χάσαμε, γιατί στα τελευταία πέντε λεπτά παίξαμε χωρίς τον leader μας (σ.σ. τον Καλάθη). Αυτό συνέβη, γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος (σ.σ. Πηλοϊδης) τον στοχοποίησε».

«Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μου. Ήταν ηθικοί νικητές. Δεν μπορώ να κλείνω τα μάτια, το λάβαμε το μήνυμα», είπε αρχικά ο Πεδουλάκης και συνέχισε: «Δεν μιλήσαμε στο προηγούμενο ματς που σημαδεύτηκε ο Γκιστ. Σήμερα σε αυτό το ρόλο ήταν ο Καλάθης και ο Φώτσης. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, και ο Ολυμπιακός βάρεσε 20 βολές. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, δεν θέλω να κοροϊδεύω κανέναν, ούτε την ομάδα μου, ούτε εσάς».

Σε ερώτηση για το αν απόψε χάθηκε μία ευκαιρία, απάντησε: «Δεν χάθηκε μία ευκαιρία, δεν παίχτηκε επί ίσοις όροις το ματς. Ήμασταν καλύτεροι. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι νέα τα παιδιά μας ή όχι. Μας έλειψε πολύ ο Γιώργος ο Παπαγιάννης στα προηγούμενα παιχνίδια. Χάσαμε, γιατί στα τελευταία πέντε λεπτά παίξαμε χωρίς τον leader μας (σ.σ. τον Καλάθη). Αυτό συνέβη, γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος (σ.σ. Πηλοϊδης) τον στοχοποίησε».

Γιαννακόπουλος: «Μόνο πέναλτι δεν έχουμε δει»

Έντονα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών του τρίτου τελικού, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, εκφράζονται από πλευράς Παναθηναϊκού και με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να παίρνει θέση.

Ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ, ο οποίος αυτή τη φορά δεν ακολούθησε την αποστολή στο φαληρικό στάδιο, πήρε τη «σκυτάλη» των… παραπόνων από τον Αργύρη Πεδουλάκη, τονίζοντας σε δήλωση του ότι: «Το μόνο που δεν έχουμε δει σε αυτή τη σειρά είναι να σφυρίζουν πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού!»

Μάλιστα στις τάξεις του Παναθηναϊκού εκφράζουν «οργή και αγανάκτηση» και κάνουν λόγο «για εντεταλμένη υπηρεσία του κ. Πηλοΐδη και όσα έγιναν στο ΣΕΦ», ενώ ανέφεραν για την αναταραχή που είχε προηγηθεί από τους «ερυθρόλευκους» πριν την κλήρωση των διαιτητών του τρίτου τελικού ότι: «Τελικά ήταν εντάξει ο… ορισμός της ΚΕΔ για την οποία φώναζε η ΚΑΕ Ολυμπιακός; Συγχαρητήρια στους κυρίους Σκινδήλια – Σταυρόπουλο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024