Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κοντονής αποφασίζει για τον 4ο τελικό, πάει προς μετάθεση

Ο Κοντονής αποφασίζει για τον 4ο τελικό, πάει προς μετάθεση

Η Πολιτεία θα αποφανθεί εν τέλει για το πρόβλημα που ενέσκηψε με την προγραμματισμένη διεξαγωγή δύο αγώνων, ενός ποδοσφαιρικού και ενός μπασκετικού, στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή (29/5). Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, καλείται να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι, καθώς η Αστυνομία και η ΔΕΑΒ δεν εγγυώνται για την ομαλή διεξαγωγή των δύο αναμετρήσεων, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Super League και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, για τη σειρά των τελικών στην Α1 μπάσκετ. Η αναβολή του 4ου τελικού, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, φαίνεται πως είναι η μοναδική λύση και προς τα εκεί προσανατολίζεται ο υφυπουργός Αθλητισμού. Εφόσον επισημοποιηθεί η απόφαση για αναβολή του 4ου τελικού, τότε πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής είναι η ερχόμενη Δευτέρα (30/5).

Η Πολιτεία θα αποφανθεί εν τέλει για το πρόβλημα που ενέσκηψε με την προγραμματισμένη διεξαγωγή δύο αγώνων, ενός ποδοσφαιρικού και ενός μπασκετικού, στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή (29/5).

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, καλείται να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι, καθώς η Αστυνομία και η ΔΕΑΒ δεν εγγυώνται για την ομαλή διεξαγωγή των δύο αναμετρήσεων, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Super League και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, για τη σειρά των τελικών στην Α1 μπάσκετ.

Η αναβολή του 4ου τελικού, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, φαίνεται πως είναι η μοναδική λύση και προς τα εκεί προσανατολίζεται ο υφυπουργός Αθλητισμού. Εφόσον επισημοποιηθεί η απόφαση για αναβολή του 4ου τελικού, τότε πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής είναι η ερχόμενη Δευτέρα (30/5).

Ο 4ος τελικός, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είχε οριστεί για την Κυριακή (29/5) στις 19:30 στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ενώ ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θα άρχιζε την ίδια ημέρα στις 20:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μετά την προειδοποίηση από πλευράς Αστυνομίας πως ελλοχεύει ο κίνδυνος για επεισόδια αν συναντηθούν οπαδοί ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, κλήθηκαν όλες οι πλευρές Super League, ΕΣΑΚΕ και οι ενδιαφερόμενες ομάδες να καταλήξουν σε συμφωνία. Καθώς, όμως αυτό δεν έγινε, το «μπαλάκι» πέρασε στην Πολιτεία, έχοντας δικαίωμα βάσει νόμου να αποφανθεί είτε την αναβολή των αγώνων ή τη διεξαγωγή τους χωρίς οπαδούς.

Η Super League εξήγησε με επιστολές τους ενδιαφερόμενους πως το πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού αγώνα δεν μπορεί να αλλάξει, ούτε ως προς την ώρα, ούτε ως προς την ημερομηνία, καθώς δεν υπάρχουν εναλλακτικές ημερομηνίες, τονίζοντας πως η έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 20:00 την Κυριακή είναι μονόδρομος.

Ο ΕΣΑΚΕ, από την πλευρά του, ενημέρωσε πως οι δύο ομάδες, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, συμφωνούν για μετάθεση του τζάμπολ από τις 19:30 στις 22:00 την Κυριακή, όχι όμως για διεξαγωγή του τελικού σε άλλη ημερομηνία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024