Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Και άλλη Euroleague με τον Ολυμπιακό», λέει ο Σπανούλης

«Και άλλη Euroleague με τον Ολυμπιακό», λέει ο Σπανούλης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και πρωταγωνιστής του 12ου «ερυθρόλευκου» πρωταθλήματος, δεύτερου διαδοχικού και πρώτου στην έδρα του Παναθηναϊκού, Βασίλης Σπανούλης, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς για τους Πειραιώτες. Ο «Kill Bill» υπογράμμισε ότι η χώρα μας είναι ευλογημένη που έβγαλε τον Διαμαντίδη, ενώ χαρακτήρισε θέλημα θεού τα buzzer beater τρίποντα του στη σειρά των φετινών τελικών.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και πρωταγωνιστής του 12ου «ερυθρόλευκου» πρωταθλήματος, δεύτερου διαδοχικού και πρώτου στην έδρα του Παναθηναϊκού, Βασίλης Σπανούλης, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς για τους Πειραιώτες. Ο «Kill Bill» υπογράμμισε ότι η χώρα μας είναι ευλογημένη που έβγαλε τον Διαμαντίδη, ενώ χαρακτήρισε θέλημα θεού τα buzzer beater τρίποντα του στη σειρά των φετινών τελικών.

Παράλληλα, τόνισε ότι «ο Πρίντεζης είναι ο άνθρωπός μου μέσα στο γήπεδο», ενώ παραδέχθηκε ότι ήταν δικό του το λάθος στην τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό.

Τέλος, δήλωσε δικαιωμένος για την απόφαση του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ευχήθηκε να πανηγυρίσει κι άλλη Euroleague με τους «ερυθρόλευκους», ενώ τόνισε ότι «οι Αγγελόπουλοι έχουν δώσει και τη ζωή τους για την ομάδα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σπανούλης στην εκπομπή «Pick n’ Roll» του OTE TV:

– Για τον χθεσινό τέταρτο και τελευταίο, όπως εξελίχθηκε, τελικό στο ΟΑΚΑ: «Με τόσα προβλήματα που μας παρουσιάστηκαν, ευτυχώς που τελειώσαμε χθες. Τέλος καλό, όλα καλά».

– Για τα αποθεωτικά σχόλια προς το πρόσωπο του: «Ύστερα από τόσα χρόνια, είναι πολυ κολακευτικοί αυτοί οι τίτλοι. Όμως πρέπει να μένω μακριά από αυτά, για να μην αποσυντονίζομαι. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στην οικογένεια και την ομάδα μου».

– Για την κατάστασή του στους τελικούς: «Στη σειρά με τον Παναθηναϊκό, ένιωθα το κορμί μου σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είχα προετοιμαστεί για τη σειρά, είχα προπονηθεί καλά και προσπάθησα να φέρω το μυαλό και το κορμί μου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

– Για το αν αυτές οι στιγμές θα ήταν ιδανικές για το φινάλε της καριέρας του: «Είναι ονειρικό το πώς τέλειωσε η σεζόν. Μακάρι όλοι να τελειώναν έτσι. Οι περισσότεροι μεγάλοι παίκτες, συνήθως, δεν φεύγουν όπως ονειρεύονται. Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα».

– Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Όταν το συνειδητοποίησα, πήγα στα αποδυτήρια του ΠΑΟ για να του πω δύο κουβέντες. Σίγουρα, το ελληνικό μπάσκετ θα είναι φτωχότερο χωρίς τον Δημήτρη. Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και έχει κάνει πολλά παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Τώρα εύχομαι να ευχαριστηθεί τη ζωή με την οικογένειά του. Έχει πετύχει ασύλληπτα πράγματα και η Ελλάδα είναι ευλογημένη που έβγαλε τον Διαμαντίδη».

– Για την πρώτη συνάντηση με τον Διαμαντίδη: «Θυμάμαι ότι πρώτη φορά που ήμασταν για καιρό μαζί ήταν στην Εθνική το 2004. Εκεί ήμασταν μια οικογένεια, όλοι δεμένοι μεταξύ μας. Ήμασταν και συμπαίκτες μετά. Λέω πότε ήρθαμε πιο κοντά».

– Για τις διαφορές τους: «Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Ο Δημήτρης είναι μια τεράστια προσωπικότητα με σεβασμό προς τους ανθρώπους και το άθλημα».

– Για το αν κουράστηκε από τη σύγκριση με τον Διαμαντίδη: «Το έχουμε παρακάνει με αυτό το θέμα. Ωραίο είναι να απολαύσουμε αυτό που έχουμε. Όχι να ασχολούμαστε με το ποιος είναι καλύτερος κάπου. Αυτό θα το καταλάβουμε όταν θα φύγουν αυτοί οι παίκτες και τότε θα λέμε γιατί δεν τους απολαύσαμε όταν έπρεπε».

– Για το τι τον κρατάει… αχόρταγο: «Η αγάπη μου για το μπάσκετ είναι μοναδική. Το κίνητρό μου είναι μεγάλο όπως και η φιλοδοξία μου να γίνομαι καλύτερος. Έχω πράγματα να δουλέψω και να βελτιώσω για να παρουσιάσω πράγματα στο παρκέ που δεν έχω παρουσιάσει μέχρι τώρα».

– Για τα στοιχεία που πρόσθεσε πρόσφατα στο παιχνίδι του: «Προσπάθησα και στο τελευταίο τρίποντο που έβαλα στο ΟΑΚΑ να το βάλω από την αντίθετη πλευρά από αυτή που συνηθίζω. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα μου έκλειναν το δεξί step back. Προσπάθησα στο μυαλό μου και στην προπόνηση να βρω το αριστερό για να μπορώ να εκτελέσω διαφορετικά αν έρθει αυτή η στιγμή».

– Για τα buzzer beater από το ίδιο σημείο: «Είναι θέλημα Θεού για την αφοσίωσή μου στο αγαπημένο μου άθλημα. Οι ώρες που περνάω για το πώς θα γίνω καλύτερος είναι αμέτρητες. Είναι αγάπη και φιλοδοξία να γίνω καλύτερος, να βρω καινούργιες λύσεις σε όλα τα προβλήματα που μου βάζουν οι αντίπαλοι».

– Για τις στιγμές θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό από τους τελικούς: «Είναι απερίγραπτες και οι δύο στιγμές, στο ΟΑΚΑ, που συνειδητοποιούμε ότι κερδίσαμε και τρέχουμε αγκαλιασμένοι στα αποδυτήρια».

– Για την ατμόσφαιρα των τελικών: «Επιτέλους, λίγο πολιτισμός και λίγη παιδεία. Χαίρεσαι να βλέπεις αγώνες έτσι. Αναρωτιέσαι ώρες-ώρες «γιατί να είμαστε έτσι;»».

– Για τις όμορφες σκηνές που προέκυψαν από τον τελευταίο τελικό: «Εύχομαι όλες οι σκηνές να αλλάξουν τη σκέψη μερικών και να καταλάβουν πως μιλάμε για ένα παιχνίδι, για αθλητισμός, για δύο τεράστιους συλλόγους με αμέτρητους τίτλους και αμέτρητο στην Ευρώπη. Ας το απολαύσουμε ρε παιδί μου».

– Για το τί είπε με τον Θανάση Γιαννακόπουλο: «Ήρθε, μου είπε δυο κουβέντες, του είπα και εγώ. Μου είπε ότι υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός. Και είναι αμοιβαίο αυτό. Το ότι άλλαξα ομάδα, δεν αλλάζει το ήθος των ανθρώπων».

– Για τον Γιώργο Πρίντεζη: «Ήμασταν και είμαστε δίπλα του από την πρώτη στιγμή. Ο Γιώργος είναι ένας πολύ δικός μας άνθρωπος, πάνω απ’ όλα φίλος. Εγώ το έχω περάσει αυτό το πράγμα. Έχουμε περάσει πολλά μαζί, έχουμε τρομερή συνεργασία και μας συνδέει μία φιλία που θα μείνει παντοτινοί. Είναι ο άνθρωπος μου μες στο γήπεδο, ξέρω που βρίσκεται και ξέρει που βρίσκομαι».

– Για την ασίστ του στον Πρίντεζη το 2012 στην Πόλη και το αν η ασίστ ήταν πιο δύσκολη από τα σουτ στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό: «Έχουν και τα δύο τη δική τους χάρη. Η πάσα κάνει δύο ευτυχισμένος. Εμένα με κάνει ευτυχισμένο ό,τι μπορεί να μου δώσει την νίκη».

– Για την τελευταία επίθεση στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ: «Ήταν ένα δικό μου λάθος, το είπα και στον Παπανικολάου. Όλοι έδειξαν με το δάχτυλο εκείνον. Το λάθος ήταν δικό μου. Έπρεπε να πάω να πάρω την μπάλα και να εκδηλώσω μια καλή επίθεση. Του το είπα και του είχα πει πως θα προσπαθήσω να επανορθώσω. Ο Κώστας ασυναίσθητα πήγε στην πλάγια γραμμή για να με βρει. Παγιδεύτηκε από δικό μου λάθος».

– Για το αν τον κολακεύει αυτό: «Δεν με κολακεύει, αλλά έχω μάθε έτσι. Έχω μάθει να παίρνω την ευθύνη. Όταν το έχεις μάθει πρέπει να είσαι έτοιμος να δεις την μπάλα να μπαίνει μέσα και να βγαίνει έξω, να γίνεις ο μοιραίος ή να βάλεις το καλάθι. Σε αυτή τη φάση δεν σκέφτεσαι κάτι. Προσπαθείς να ζήσεις τη στιγμή και να πάρεις την πιο σωστή απόφαση, αλλιώς έχεις χάσει το παιχνίδι. Διαβάζεις την άμυνα και παίρνεις μια απόφαση. Στο μυαλό μου δεν είναι μόνο το σουτ, αν μου δίνουν οι περιστάσεις να το κάνω, θα το κάνω, αλλιώς θα πασάρω».

– Για το σε ποιο από τα δύο buzzer beater ήταν πιο σίγουρος: «Και στα δύο ήμουν σίγουρος, αν δεν το πίστευα δεν θα το έκανα. Και στα δύο όταν έφυγε η μπάλα από τα χέρια μου κατάλαβα ότι έφυγε καλά. Μπορείς να καταλάβεις αν το σουτ είναι καλό ή όχι».

– Για το ποιο buzzer beater θα αφιέρωνε στον Παναγιώτη και ποιο στον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Θα τους χάριζα από ένα. Το αξίζουν. Έχουν δώσει τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα και τη ζωή τους. Είναι η μεγάλη τους αγάπη, η καψούρα τους, το πάθος τους. Σε πολύ δύσκολους καιρούς μπαίνουν μπροστά για να είναι ο Ολυμπιακός και το άθλημα ψηλά. Όταν παίζουμε στην Ευρώπη εκπροσωπούμε όλη την Ελλάδα. Πιστεύω ότι άξιζαν ένα τέτοιο πρωτάθλημα με όσα έχουν περάσει. Εύχομαι και στη συνέχεια να έχουν το ίδιο πάθος και το ίδιο μεράκι για να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες».

– Για το back to back πρωτάθλημα: «Το κάναμε και πήραμε και πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά. Το πετύχαμε απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας».

– Για το αν έχει… αδυναμία σε έναν παίκτη του Ολυμπιακού: «Με όλα τα παιδιά, δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Με τον Πρίντεζη, τον Παπαπέτρου, τον Παπανικολάου και τον Μάντζαρη… Αλλά με όλα τα παιδιά. Με τον Τσαϊρέλη, με τον Τολιόπουλο, με τον Καββαδά. Με όλα τα παιδιά, είμαστε μια οικογένεια. Με τον Γιώργο ή τον Κώστα θα πω και δυο κουβέντες παραπάνω, αλλά όλοι έχουμε καλές σχέσεις».

– Για τον Παπαπέτρου: «Είναι στο σωστό δρόμο. Είναι υπερταλαντούχος. Είναι στον σωστό δρόμο να φτάσει εκεί που τον θέλει ο Θεός να φτάσει. Έχει και σωστή οικογένεια».

– Για το τρίποντο του Μάντζαρη: «Ήταν τεράστιο. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Έχει ακούσει πολλά, αλλά έχει μάθει να παίζει υπό πίεση. Πάντα μπορεί να ανταπεξέλθει και να επανέλθει δριμύτερος».

– Για το πώς διαχειρίζεται τις αντιδράσεις του κόσμου: «Κλείνομαι στον εαυτό μου και προσπαθώ να είμαι κοντά σε δικούς μου ανθρώπους και να δουλεύω πιο πολύ».

– Για το ποιο είναι το μεγαλύτερο σουτ στην «ερυθρόλευκη» καριέρα του: «Κάθε σουτ που έδωσε τίτλο, είναι τεράστιο και έχει λίγο μεγαλύτερη σημασία. Πάνω απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος που όλα τα σουτ έδωσαν χαρά στην ομάδα μου».

– Για το πώς ένιωσε μετά το νικητήριο σουτ: «Ένιωσα πολύ όμορφα. Δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια, γιατί η χαρά και οι κόποι έπιασαν τόπο».

– Για το πώς θα ένιωθε, αν ήταν στη θέση του Διαμαντίδη: «Θα έλεγα αυτό που είπε και ο Δημήτρης. Οτι είμαι περήφανος, λίγο στεναχωρημένος, αλλά περήφανος για όσα πέτυχα στην καριέρα μου».

– Για το πώς θα ένιωθε, αν το νικητήριο σουτ έμπαινε από άλλο παίκτη: «Την ίδια χαρά και ακόμα μεγαλύτερη. Το θέμα είναι να νικά η ομάδα, γιατί όλοι μαζί νικάμε και όλοι μαζί χάνουμε».

– Για το αν η επιτυχία μηδενίζει την άσχημη πορεία στην Ευρώπη: «Να μηδενίσεις, δεν είναι εύκολο. Αλλά πρέπει να παίρνεις το μάθημά σου, για να είσαι καλύτερος στο μέλλον. Ολα γίνονται για κάποιο λόγο στη ζωή και απ’ όλα μπορείς να μάθεις κάτι».

– Για τη στιγμή που… άλλαξε το τσιπάκι: «Πιστεύω πως η ήττα από την Χίμκι, μας έκανε όλους να δουλέψουμε για έναν στόχο: το πρωτάθλημα. Δουλέψαμε πολύ. Δεν πήγαμε από τον εύκολο δρόμο, γιατί χάσαμε το πρώτο παιχνίδι».

– Για το αν έχει καλή συνεργασία με τον Οθέλο Χάντερ: «Ναι. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις και προπονήσεις και στο τέλος κάτι καταφέραμε».

– Για το τελευταίο σουτ: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη».

– Για το τί του αρέσει στον ίδιο: «Μου αρέσει ότι είμαι μαχητής και έχω μάθει να μην τα παρατάω. Και 10 φορές να πέσω, 11 θα σηκωθώ».

– Για το σασπένς των τελικών: «Ήταν συναρπαστικοί οι τελικοί, πραγματικά. Όσο βλέπω μπάσκετ, δεν έχω ξαναδεί τόσο σασπένς σε σειρά τελικών. Ήταν διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ. Μπρέικ, τακτική, λεπτομέρειες, μεγάλη σουτ.

– Για τη σχέση του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: «Θα μου πει το λάθος μου, θα προσπαθήσει να με κάνει καλύτερο. Θα μου δείξει βίντεο για να με βελτιώσει και ποτέ δεν θα φερθεί διαφορετικά ανάλογα με τον παίκτη.

– Για το αν υπήρχε προπονητής που δεν τον σεβάστηκε: «Όχι ήμουν τυχερός σε αυτό. Αλλά δεν έδινα και ποτέ δικαίωμα. Πάντα έφευγα τελευταίος. Τον σεβασμό τον κερδίζεις».

– Για το αν θα έμπαινε στη διαδικασία να γίνει προπονητής: «Θα ήθελα να μείνω στον χώρο του μπάσκετ, αυτό κάνω όλη μου τη ζωή. Είναι όμορφο να περνάς τις γνώσεις σου και στις επόμενες γενιές. Αυτή τη στιγμή δεν μου περνάει από το μυαλό. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα πέραν της οικογένειάς μου από το να παίζω μπάσκετ. Όσο μπορώ θα παίζω».

– Για την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Δεν είδαμε ποτέ τόσο κόσμο, ακόμα και όταν πήραμε τα Ευρωπαϊκά. Ήρθαν 15.000 άνθρωποι μετά το πρωτάθλημα. Ο κόσμος μας έδειξε την αγάπη του και εκτίμησε τον αγώνα που δώσαμε. Έγινε μια «σκυλομαχιά». Το εκτίμησε ο κόσμος. Ήταν καταπληκτικός».

– Για το αν του πήρε χρόνο να κερδίσει τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ήταν γραφτό να παίξω στον Ολυμπιακό, ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία μου να παώ σε μια ομάδα που έψαχνε την επιστροφή στις επιτυχίες και ήθελε κάποιον να φτιαχτεί γύρω του η ομάδα. Ταίριαζε στον χαρακτήρα μου. Υπήρχε τρομερό δέσιμο με εμένα την διοίκηση και τον κόσμο και με τα καλά του και με τα κακά του. Υπάρχει πολύ μεγάλο δέσιμο. Παίρνω δύναμη από τον κόσμο, όταν του δίνω χαρά και καταλαβαίνω ότι τον κάνω χαρούμενο».

– Τι ανακάλυψε μέσα του όταν πήγε στον Ολυμπιακό: «Ποτέ δεν μου άρεσε να είμαι, γενικά, με τον πρώτο. Εκείνη τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν ήταν πρώτος. Ήταν μια τεράστια ομάδα με επιτυχίες στο παρελθόν με κόσμο, που έψαχνε το παρόν. Μου έδωσε κίνητρο, ήρθε στο σωστό τάιμινγκ. Γι’ αυτό λέω ότι είναι γραφτό».

– Για το πώς είναι να δέχεται την… επίθεση για να του πάρουν πίσω την κορυφή: «Είναι φοβερό συναίσθημα να είσαι πρώτος. Δεν φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρο ότι θα παίρναμε δύο Euroleague, τρία πρωταθλήματα, το ένα μέσα στο ΟΑΚΑ. Αυτή η ομάδα έχει αρχίσει τον δικό της μύθο από το 2012. Αν πάρουμε όλα αυτά τα τρόπαια σε πέντε χρόνια με νορμάλ μπάτζετ και με τα παιδιά να έρχονται και να ξεκινούν την καριέρα τους από τον Ολυμπιακό, τότε μιλάμε για φοβερά πράγματα. Είμαι περήφανος και δικαιωμένος. Αν δουλέψεις όλα στη ζωή θα έρθουν».

– Για το αν είναι αυτοδίδακτος: «Δεν αντέγραψα κάποια από τις κινήσεις μου. Μου έρχονται από ένστικο όλες οι κινήσεις που κάνω και από την επιθυμία μου αν βρω καινούργιους τρόπους. Το δουλεύω πάρα πολύ. Δουλεύω αυτά που μου έρχονται από μόνα τους. Δεν μπορώ να το εξηγήσω κάπως. Όλα τα κάνω από μόνος μου. Μου αρέσει να παρακολουθώ παιχνίδια και μεγάλους παίκτες. Δεν μου βγαίνει όμως να αντιγράφω κάποιον»

– Για το πρότυπο που είχε όταν ήταν μικρός: «Όταν ήμουν μικρός είχα ίνδαλμα τον Τζόρνταν, όπως όλα τα παιδιά, τότε που ήταν στο Σικάγο. Γενικά παρακολουθούσα πολύ μπάσκετ».

– Για το αν έχει απωθημένα, όπως το ΝΒΑ: «Όχι ιδιαίτερα. Ο Θεός ήθελε να γίνει έτσι. Είναι θέλημα Θεού. Θα μπορούσαν τα πράγματα είναι διαφορετικά, αλλά εφόσον έγιναν έτσι δεν θα πω όχι σε όσα έγιναν μετά την επιστροφή μου από την Αμερική».

– Για το πώς θα ήθελε να τον θυμούνται: «Έναν άνθρωπο που έδινε και την καρδιά του στην ομάδα του, ήθελε πάντα να φτάσει στη νίκη και ήταν καλός συμπαίκτης».

– Για το ότι παίκτες και ομάδες έχουν σύστημα που λέγεται Σπανούλης: «Είναι λίγο παράξενο. Τι να πω; Προσπαθούν οι ομάδες να βρουν τρόπο να σκοράρουν και αντιγράφουν άλλα συστήματα».

– Για το ποιος θα πάρει το ΝΒΑ: «Πιστεύω οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, έδειξαν χαρακτήρα, αφού πέρασαν από αυτόν τον Γολγοθά».

– Για το αν οι Αγγελόπουλοι τον ρωτούσαν αν θέλει τον Λεμπρόν ή τον Κάρι: «Τεράστιοι και οι δύο. Αν ο Κάρι πάρει και το πρωτάθλημα μπαίνει σε άλλη κατηγορία, ανεβαίνει συνεχώς μόνος του κατηγορίες. Ο Λεμπρόν είναι ένα θαύμα της φύσης. Τώρα μου βάζεις δύσκολα. Ο γιος μου θα ήθελε τον Κάρι».

– Αν ήταν δημοσιογράφος και έκανε μια ερώτηση στον Σπανούλη: «Δεν ξέρω. Θα τον ρωτούσα αν σκέφτεται να κάνει κι άλλο παιδί για να πάρω την Euroleague».

– Για το αν το σκέφτεται: «Να πάρω την Euroleague ναι, παιδί όχι».

– Για το με ποια ομάδα θέλει να πάρει την Euroleague: «Εύχομαι με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Περιμένω να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, να με καλέσουν και να συζητήσουμε».

– Για τη συζήτηση που γίνεται στην Ελλάδα περί ηλικιών: «Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό. Στην Ισπανία ο Ρέγες είναι αρχηγός της Ρεάλ. Ξαφνικά εδώ γίνεται παππούς ο παίκτης στα 30 και στα 31. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Είναι ωραίο να σεβόμαστε και να αξιολογούμε τους παίκτες με βάση αυτά που δίνουν στο παρκέ και όχι με βάση την ηλικία τους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024