Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η τετραπλή ανακοίνωση της ΑΕΚ για Βασιλειάδη... και άλλους τρεις

Η τετραπλή ανακοίνωση της ΑΕΚ για Βασιλειάδη… και άλλους τρεις

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Κώστα Βασιλειάδη άνοιξε και τυπικά το μεσημέρι της Τρίτης, όταν και έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ και αφού νωρίτερα είχε ολοκληρώσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την «Ένωση». Ο διεθνής γκαρντ είχε πολύωρη συζήτηση με τον ισχυρό άνδρα της διοίκησης, Μάκη Αγγελόπουλο, ενώ ξεναγήθηκε και στα γραφεία του συλλόγου. Ιβάνοβιτς, Λαρεντζάκης και Χατζηδάκης οι άλλοι τρεις που υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν.

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Κώστα Βασιλειάδη άνοιξε και τυπικά το μεσημέρι της Τρίτης, όταν και έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ και αφού νωρίτερα είχε ολοκληρώσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την «Ένωση».

Ο διεθνής γκαρντ είχε πολύωρη συζήτηση με τον ισχυρό άνδρα της διοίκησης, Μάκη Αγγελόπουλο, ενώ ξεναγήθηκε και στα γραφεία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς έκανε την αρχή, κι ο Κώστας Βασιλειάδης ακολούθησε. Ο πρώην διεθνής γκαρντ του ΠΑΟΚ αμέσως μετά τις εργομετρικές εξετάσεις έδωσε το «παρών» σήμερα (28/06) στα Γραφεία της ΑΕΚ B.C., στη Λεωφόρο Ηρακλείου (Νέο Ηράκλειο), όπου έτυχε θερμής υποδοχής από διοικούντες την «Ένωση» και εργαζομένους. Ξεναγήθηκε στους χώρους της εταιρίας, ενώ είχε πολύωρη συνομιλία με το Μάκη Αγγελόπουλο».

Ιβάνοβιτς τριετίας

Και με τη βούλα παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Νίκολα Ιβάνοβιτς, ο οποίος την Τρίτη επισκέφτηκε τα γραφεία της ΚΑΕ, υπέγραψε το τριετές συμβόλαιό του και φωτογραφήθηκε με την φανέλα της νέας ομάδας του.

Ο Μαυροβούνιος γκαρντ, αφού έβαλε τη… τζίφρα του στην επισημοποίηση της συνεργασίας με τον «Δικέφαλο», στη συνέχεια είχε επαφή και με τον Μάκη Αγγελόπουλο τον «ισχυρό άντρα» της «Ένωσης», Μάκη Αγγελόπουλο, αλλά και τον αντιπρόεδρο, Σταύρο Δουβή.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«O Nίκολα Ιβάνοβιτς επισκέφθηκε σήμερα (28/06) τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C.

Ο Μαυροβούνιος διεθνής γκαρντ υπέγραψε το (ελληνικό) τριετές συμβόλαιό του με τη «Βασίλισσα», ενώ είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Πρόεδρο της εταιρίας, Μάκη Αγγελόπουλο και τον αντιπρόεδρο Σταύρο Δουβή.

Ο Ιβάνοβιτς θα αναχωρήσει το απόγευμα για την πατρίδα του».


Τρίτος ήταν ο Λαρεντζάκης

Παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα ο Γιάννης Λαρεντζάκης! Όπως έγινε γνωστό, ο 23χρονος γκαρντ υπέργαψε τετραετές συμβόλαιο, με την Ένωση… να γεμίζει με παρόν και μέλλον, θέλοντας να δημιουργήσει ελληνικό κορμό!

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι επήλθε σήμερα (28/06) συμφωνία με τον αθλητή Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο νεαρός γκαρντ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα», ήτοι έως το 2020.

Πήρε και… Χατζηδάκη

Στο μεταξύ, το κιτρινόμαυρο «παιδομάζωμα» συνεχίζεται με τον 16χρονο Μανώλη Χατζηδάκη να υποράφει συμβόλαιο επτά ετών στην «Ένωση».

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ έχει σταθερά ως προτεραιότητα τη δημιουργία ελληνικής βάσης στην οποία θα στηριχτεί τα επόμενα «πρωταθληματικά» χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση της AEK B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι σήμερα (28/06) υπέγραψε στη «Βασίλισσα» επταετές συμβόλαιο, ήτοι έως το 2023 ο νεαρός διεθνής Μανώλης Χατζηδάκης.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πανιώνιο Λέρου, την ομάδα από την οποία προέρχεται ο Μανώλης, για την εξαιρετική συνεργασία. Εύχεται στους διοικούντες τον σύλλογο και στους προπονητές κάθε επιτυχία και στο μέλλον στην προσπάθεια, που καταβάλλουν στην εθνική παραγωγική διαδικασία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024