Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τεράστια πρόκληση ο Ολυμπιακός» δήλωσε ο Γκριν

«Τεράστια πρόκληση ο Ολυμπιακός» δήλωσε ο Γκριν

Τεράστια πρόκληση χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», Έρικ Γκριν. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, όπου δήλωσε ενθουσιασμένος που υπέγραψε στους Πειραιώτες.

Τεράστια πρόκληση χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», Έρικ Γκριν. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, όπου δήλωσε ενθουσιασμένος που υπέγραψε στους Πειραιώτες.

«Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Πραγματικά δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη συνέχεια για την καριέρα μου. Σίγουρα έχω πάντα στο μυαλό μου το NBA και θέλω να παίξω ξανά στο ΝΒΑ μια μέρα, αλλά τώρα έχω μπροστά μου μια τεράστια πρόκληση.

Θα παίξω στον Ολυμπιακό, μια απίστευτη ομάδα που έχει πετύχει τα πάντα στην Ευρώπη. Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας αυτού του απίστευτου συλλόγου» τόνισε αρχικά ο 25χρονος άσος, ο οποίος είπε ότι πήρε πληροφορίες για τον Ολυμπιακό από τον Οθέλο Χάντερ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Σιένα, καθώς και τον Μάλκολμ Ντιλέινι, με τον οποίο είναι χρόνια φίλοι:

«Ο Οθέλο μου είπε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα μου είπε να μην το σκεφτώ καθόλου, μου είπε μόνο καλά πράγματα και μου εξήγησε πως δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ο Ντιλέινι μου είπε πως ο Ολυμπιακός έχει ένα από τα καλύτερα προγράμματα της Ευρώπης και μου είπε πως σίγουρα θα γίνω καλύτερος παίκτης εκεί».

Ο Γκριν αναφέρθηκε ακόμη στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού («τις τελευταιες ημέρες είμαι στο youtube και βλέπω βίντεο από αγώνες στην έδρα μας. Περιμένω πως και πως να παίξω γι’ αυτούς τους φιλάθλους. Θέλω να πετύχουμε πολλά μαζί.

Και μόνο από τα βίντεο, ενθουσιάστηκα με την ατμόσφαιρα»), ενώ δήλωσε ανυπόμονος να παίξει μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη: «Πρόκειται για παίκτη θρύλο, ό,τι και να πω εγώ για τον Σπανούλη είναι λίγο. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό δίδυμο και να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Απαντώντας στην ερώτηση για το πως θα παρουσίαζε τον εαυτό του εντός και εκτός παρκέ, ο Γκριν επισήμανε: «Μου αρέσει να ζω την κάθε στιγμή. Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να μάθω τα πάντα γι’ αυτή τη χώρα. Έχει μεγάλη ιστορία η Ελλάδα, οπότε θέλω να μάθω πολλά. Θέλω να νικάω, να νικάω, να νικάω. Τίποτα άλλο. Μέχρι και στις προπονήσεις, θέλω να νικάω. Μου αρέσει και μπορώ να σκοράρω με πολλούς τρόπους, αλλά το κυριότερο είναι πως θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα και φυσικά ό,τι μου ζητάει ο προπονητής.

Ο Αμερικανός μίλησε και για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο, για τον οποίο είπε ότι «είχαμε από την αρχή εξαιρετική επικοινωνία, δέσαμε θα έλεγα αμέσως και μου είπε πως θέλει να υπογράψω στον Ολυμπιακό και να συνεχίσουμε τις επιτυχίες, να δώσω στην ομάδα πράγματα για να μείνουμε στην κορυφή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024