Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα καταγγελία Αγγελόπουλων, ήπια απάντηση Γιαννακόπουλου

Νέα καταγγελία Αγγελόπουλων, ήπια απάντηση Γιαννακόπουλου

Σε νέες καταγγελίες στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για παράνομη παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον πρώτο και δεύτερο τελικό του περασμένου πρωταθλήματος, αλλά και για δήλωσή του με την ολοκλήρωση της σεζόν, προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Στον αντίποδα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν μπαίνει σε κλίμα αντιπαράθεση.

Σε νέες καταγγελίες στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για παράνομη παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον πρώτο και δεύτερο τελικό του περασμένου πρωταθλήματος, αλλά και για δήλωσή του με την ολοκλήρωση της σεζόν, προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με απόφαση του ΑΣΕΑΔ (13/4), επιτρεπόταν η είσοδος του «ισχυρού άνδρα» της ΚΑΕ στους αγωνιστικούς χώρους, με τον ίδιο να δίνει το «παρών» σε ΣΕΦ (1ος τελικός) και ΟΑΚΑ (2ος τελικός). Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να έχουν διαφορετική άποψη ως προς τη χρονική στιγμή και προχώρησαν σε καταγγελία.

Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν το ίδιο και για συγκεκριμένη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την ολοκλήρωση των τελικών. Αμφότερες οι καταγγελίες εκδικάστηκαν απ’ τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ κι αναμένονται οι αποφάσεις.

Στον αντίποδα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν μπαίνει σε κλίμα αντιπαράθεσης, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει την εξής τοποθέτηση:

«Όλοι καταλαβαίνουμε τους λόγους που η ΚΑΕ Ολυμπιακός σηκώνει τους τόνους… Έχουν τα εσωτερικά τους… Ούτε παρεξηγώ, ούτε κρατάω κακία… Η θετική διάθεσή μου απέναντί τους έχει φανεί καιρό και θα παραμείνει ίδια».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024