Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με βάρη άρχισε η προετοιμασία του Ολύμπιακού

Με βάρη άρχισε η προετοιμασία του Ολύμπιακού

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας του πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακού, άρχισε το πρωί της Δευτέρας στο Μέτσοβο, όπου βρίσκεται από την Κυριακή (28/8) η αποστολή των «ερυθρόλευκων». Το πρόγραμμα περιλάμβανε βάρη και σουτ για τους παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ προπόνηση με μπάλα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ακολούθησε το απόγευμα.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας του πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακού, άρχισε το πρωί της Δευτέρας στο Μέτσοβο, όπου βρίσκεται από την Κυριακή (28/8) η αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Το πρόγραμμα περιλάμβανε βάρη και σουτ για τους παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ προπόνηση με μπάλα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ακολούθησε το απόγευμα.

Πάντως, εκτός και από τις δύο προπονήσεις της πρώτης ημέρας της προετοιμασίας στο Μέτσοβο έμεινε ο Βασίλης Μουράτος λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο νεαρός γκαρντ θα απουσιάσει κι από την προπόνηση της Τρίτης (30/8).

Στο μεταξύ, εξιτήριο πήρε ο Πάρης Μαραγκός από το Ιατρικό Κέντρο. Ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα.

Η αναχώρησή του από την Αθήνα με προορισμό το Μέτσοβο έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας του Πειραιά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024