Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρουσίασε Γλυνιαδάκη, Κόνιαρη, Χρυσικόπουλο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Παρουσίασε Γλυνιαδάκη, Κόνιαρη, Χρυσικόπουλο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το καινούριο ελληνικό... αίμα στην ομάδα, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, παρουσίασε επίσημα σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σε χώρο χορηγού της εταιρίας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, οι «ασπρόμαυροι» έθεσαν ενώπιον εκπροσώπων του Τύπου τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τον Αντώνη Κόνιαρη και τον Λίνο Χρυσικόπουλο.

Το καινούριο ελληνικό… αίμα στην ομάδα, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, παρουσίασε επίσημα σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σε χώρο χορηγού της εταιρίας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, οι «ασπρόμαυροι» έθεσαν ενώπιον εκπροσώπων του Τύπου τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τον Αντώνη Κόνιαρη και τον Λίνο Χρυσικόπουλο.

Ο τιμ μάνατζερ του «Δικεφάλου», Τέλης Ζουρνατσίδης, προλόγισε τους αθλητές, μνημονεύοντας, πρώτα απ΄ όλα, τον άριστο χαρακτήρα τους, αλλά και τις αγωνιστικές αρετές του καθενός.

«Στο «χτίσιμο» της ομάδας φέτος, «κλειδί» αποτέλεσε η απόκτηση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη. Δυσκολευτήκαμε να τον αποκτήσουμε, λόγω των οικονομικών δεδομένων μας, αλλά κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον πείσουμε να ενταχθεί στο δυναμικό μας. Ο επαγγελματισμός και ο χαρακτήρας του είναι τα πιο σπουδαία στοιχεία του», είπε αρχικά για τον πολύπειρο σέντερ. Για τον 19χρονο πόιντ γκαρντ, Κόνιαρη, ο Ζουρνατσίδης επισήμανε πως «βρίσκεται ξανά στην οικογένειά μας μετά από μικρή διακοπή. Μεγάλωσε στο σπίτι μας, ξέρουμε την αξία του και τη δυναμική του ταλέντου του. Υπολογίζουμε στην παρουσία του, ειδικά για το μέλλον. Είναι στο χέρι του να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Θα είμαστε δίπλα του, ώστε και ο ίδιος και η ομάδα να κερδίσουν τα μέγιστα από τη συνεργασία μας», ενώ για τον Χρυσικόπουλο, τόνισε: «Όλοι ξέρουμε το μεγάλο ταλέντο του. Οι ατυχίες, λόγω τραυματισμών, «φρέναραν» κάπως την εξέλιξή του. Στον ΠΑΟΚ θα έχει έναν σπουδαίο ρόλο, συγκεκριμένο και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να φτάσει σε επίπεδο που να μπορεί να κατακτήσει τα πάντα».

Τη… σκυτάλη πήραν, στη συνέχεια, οι καλαθοσφαιριστές, με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, μεταξύ άλλων, να αναφέρει: «Η επιλογή μου με τον ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρη. Η ομάδα έδειξε ότι με θέλει πολύ, το οικονομικό κομμάτι δεν είχε τη μεγαλύτερη σημασία στην κουβέντα μας. Στα 35 μου ήθελα να έχω ενεργή αγωνιστική συμμετοχή σε ομάδα, όχι να κάθομαι στον πάγκο. Είχα κι άλλες προτάσεις, από Ελλάδα και εξωτερικό, με κέρδισε ο ΠΑΟΚ με τη συμπεριφορά των ανθρώπων του, το οικογενειακό κλίμα στις τάξεις του. Γνωρίζω και τον κ. Σούλη Μαρκόπουλο, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί ξανά άψογα (σ.σ. στο Μαρούσι). Ο ΠΑΟΚ κάνει την υπέρβασή του κάθε χρονιά, αναλογικά με τα οικονομικά του δεδομένα. Η συμμετοχή, επίσης, στο Champions League ήταν ο βασικός λόγος που επέλεξα την ομάδα. Είναι κίνητρο που θα συνεργαστώ με νέα, σε ηλικία, παιδιά, όπως είναι ο Κόνιαρης, τα οποία θέλω να καθοδηγήσω με την εμπειρία μου. Θεωρώ πως, λόγω ύψους και ταχύτητας, θα είναι αποτελεσματικό και το δίδυμό μου με τον Κλάντον».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα πέντε φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει ως τώρα, είπε: «Το κριτήριο μας, στην παρούσα φάση, στα φιλικά δεν είναι η νίκη, αλλά να εκτελούμε σωστά αυτά πάνω στα οποία δουλεύουμε, να βγάζουμε πολλή ενέργεια στο παρκέ. Σε αυτό μας βοηθάει ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας. Μας χαροποιεί ο ενθουσιασμός και η αποτελεσματικότητα που έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Ο φετινός ΠΑΟΚ θα έχει περισσότερη ενέργεια κι ομαδικότητα».

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος, με τη σειρά του, τόνισε: «Το οικογενειακό κλίμα και ο προπονητής της ομάδας, ήταν οι λόγοι που με έκαναν να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή για εμένα, εκτός από τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά και να έχουμε όλοι υγεία». Πρόσθεσε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ λέγοντας: «Βαθιά μέσα μου αισθάνομαι ότι έχω αφήσει εκκρεμότητες από την περασμένη θητεία μου στην ομάδα. Η διαφορά, σε σχέση με την προηγούμενη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ, είναι πως στην προκειμένη εντάσσομαι στην ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας. Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

Ο Αντώνης Κόνιαρης, από την πλευρά του, είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΠΑΟΚ που με έφερε πίσω στην ομάδα. Στον ΠΑΟΚ μεγάλωσα, με ξέρουν όλοι. Θα είναι φέτος η πρώτη μου ουσιαστικά ενεργή χρονιά στην Α1, δε θα βάλω ποτέ το «εγώ» πάνω από την ομάδα. Απέκτησα πολλές εικόνες από τη θητεία μου στον Παναθηναϊκό, χωρίς βέβαια να έχω ενεργό ρόλο στην ομάδα του, τις οποίες θέλω και μπορώ να μεταφέρω εδώ και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Ο κόουτς Μαρκόπουλος μου ζητάει συγκεκριμένα πράγματα. Να είμαι συγκεντρωμένος σε άμυνα και επίθεση και όσο μπορώ να προσθέτω νέα στοιχεία στο παιχνίδι μου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024