Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ήμασταν τραγικοί και σοφτ» είπε ο Πεδουλάκης

«Ήμασταν τραγικοί και σοφτ» είπε ο Πεδουλάκης

Τραγική χαρακτήρισε ο Αργύρης Πεδουλάκης τη σημερινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού Superfoods, απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, για τη 2η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Παράλληλα, ο τεχνικός των Κυπελλούχων Ελλάδας στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου στη χαμένη μάχη των ριμπάουντ, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να γίνει πιο σκληρή, ενώ μίλησε και για την απουσία του Μάικ Τζέιμς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι... «χάσαμε τη μηχανή μας».

Τραγική χαρακτήρισε ο Αργύρης Πεδουλάκης τη σημερινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού Superfoods, απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, για τη 2η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Παράλληλα, ο τεχνικός των Κυπελλούχων Ελλάδας στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου στη χαμένη μάχη των ριμπάουντ, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να γίνει πιο σκληρή, ενώ μίλησε και για την απουσία του Μάικ Τζέιμς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι… «χάσαμε τη μηχανή μας».

Αναλυτικά:

-Για το παιχνίδι: «Ηταν μια τραγική εμφάνιση για εμάς. Μπορεί κάποια πράγματα να τα καταλάβω, όμως κάποια άλλα όχι. Στο τρίτο λεπτό χάσαμε το ρυθμό μας με τον πλέι μέικερ να έχει 2 φάουλ. Ομως δεν μπορώ να καταλάβω τα ριμπάουντ. Δεν βάζουμε το κορμί μας και σε αυτό το παιχνίδι. Από τις 39 μπάλες στη ρακέτα μας, ο Ολυμπιακός πήρε τις 20. Πρέπει να αλλάξουμε διάθεση και μέταλλο. Εχουμε γίνει αρκετά σοφτ.

Να γίνουμε σκληροί στο σώμα και ειδικά οι ψηλοί μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο. Στην αρχή πόσταρε ο Χαραλαμπόπουλος τον Σπανούλη, αλλά δεν το διαβάσαμε, δεν επιμείναμε και ήμασταν μες στην καλή χαρά και ο Ολυμπιακός μπορούσε να τρέξει και να σκοράρει. Πρέπει να είσαι πολύ σκληρός και να διαβάζεις για να νικήσεις στο ΣΕΦ. Λογικό είναι να μην διαβάζουμε, αλλά δεν είναι λογικό να μην παίρνουμε τα ριμπάουντ. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί».

– Για τον Καλάθη: «Ο Νίκος όταν έπαιρνε την μπάλα τα πικ εν ρολ τον παίζουν under και ρισκάρουν τα σουτ. Με τον Φελντέιν είναι άλλη άμυνα. Δεν συγχωρείται να μην είναι καλά ο Νίκος και να μη βάζει τα σουτ. Δεν έχουμε καν λύση σε αυτή την περίπτωση. Αν δεν μετακινείς την άμυνα πως θα βγάλεις ασίστ; Αν σου πάρουν όλα τα αμυντικά ριμπάουντ πως θα βάλεις εύκολα καλάθια; Γι’ αυτό λέω ότι πρέπει πρώτα να γίνουμε ομάδα».

– Για την απουσία του Τζέιμς:
«Εμείς με τον Τζέιμς χάσαμε ένα πολύτιμο αντικείμενο. Όπως είπα ξανά ήταν σαν να έχουμε μία Ferrari και να χάνουμε τη μηχανή. Χάσαμε τη μηχανή μας. Δομηθήκαμε με συγκεκριμένο τρόπο επί δύο μήνες. Το σετ παιχνίδι δεν το ξέρουμε καλά ακόμα. Γι’ αυτοί οι ομάδες αργούν ακόμα να ρολάρουν. Αν είχαμε ακόμα ένα παιδί μπορεί να άλλαζε τις καταστάσεις. Να γίνουμε ομάδα, γιατί δεν έχουμε χαρακρτήρα. Αν δεν διαβάζεις το παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024