Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Μάικλ Ντίξον της ΑΕΚ

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Μάικλ Ντίξον της ΑΕΚ

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στο Μενίδι, όπου έπειτα από τροχαίο που φέρεται να προκάλεσε ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, Μάικλ Ντίξον, ένας οδοκαθαριστής έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Αμερικανός πλέιμεϊκερ παραβίασε πινακίδα «stop» στη συμβολή των οδών Δημοσθένους και Αγίου Κωνσταντίνου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο ΙΧ.

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στο Μενίδι, όπου έπειτα από τροχαίο που φέρεται να προκάλεσε ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, Μάικλ Ντίξον, ένας οδοκαθαριστής έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Αμερικανός πλέιμεϊκερ παραβίασε πινακίδα «stop» στη συμβολή των οδών Δημοσθένους και Αγίου Κωνσταντίνου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο ΙΧ.

Το όχημα που οδηγούσε μία 47χρονη, λόγω της σύγκρουσης, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε διαδοχικά σε έναν κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια παρέσυρε 64χρονο πεζό οδοκαθαριστή του Δήμου Αχαρνών που εκείνη την ώρα εργαζόταν.

Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ οι άντρες της τροχαίας προχώρησαν στη σύλληψη και των δύο εμπλεκομένων οδηγών στο δυστύχημα. Αμφότεροι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο προκειμένου να αποφασίσει ο εισαγγελέας για τις όποιες κατηγορίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη ο Ντίξον ήταν «καθαρό», ενώ του έχει ληφθεί και δείγμα αίματος για πρόσθετη εργαστηριακή εξέταση.

Την έρευνα και προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Νέας Ιωνίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024