Επιστροφή στις Ειδήσεις

Αθλήματα

Απόψεις

Πολυμέσα

Εργαλεία

Mηχανοκίνητος Αθλητισμός

αθλητικα νεα φορμουλα 1
αθλητικα νεα wrc
αθλητικα νεα motogp
αθλητικα νεα Αλλοι αγώνες

Κάποιοι λειτουργούν εν κρυπτώ

Γιαννακόπουλος υπέρ διπλής ανάπλασης, αλλά με αιχμές...

Γιαννακόπουλος υπέρ διπλής ανάπλασης, αλλά με αιχμές...
  (Φωτογραφία:  Intime )
Αθήνα
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το χθεσινό ξέσπασμα του κατά της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το θέμα της κατασκευής γηπέδου στο Γουδή, με σημερινή του δήλωση τόνισε πως, αν και ακόμα θεωρεί το ΟΑΚΑ καλύτερη λύση, αφουγκραζόμενος την επιθυμία των φιλάθλων της ομάδας, τάσσεται υπέρ αυτής της πρωτοβουλίας.

Αναλυτικά η δήλωση του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ: «Προσωπικά πιστεύω το ΟΑΚΑ ως την κατάλληλη και πιο εφικτή λύση για το μπάσκετ αλλά και για ολόκληρο το σύλλογό μας, για μια σειρά από λόγους. Γι' αυτό άλλωστε δημιουργήσαμε ομάδα εργασίας με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη, ώστε να προχωρήσουμε ενωμένοι σε συγκεκριμένο πλάνο βάσει της μελέτης της Delloite.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι μας να λαμβάνουμε υπόψη τη γνώμη των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος μας προτιμάει γήπεδο εντός του Δήμου Αθηναίων, άρα συντασσόμαστε μαζί του. Αναλογιζόμενοι όλες τις παραμέτρους του γηπεδικού ζητήματος, χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία για τη διπλή ανάπλαση Γουδή-Λεωφόρος και αναμένουμε τις εξελίξεις.

ΥΓ: Έπειτα από μισό αιώνα και πλέον προσφοράς της οικογένειάς μου στον Παναθηναϊκό, πίστευα ότι έχουμε κατακτήσει το σεβασμό και φυσικά το δικαίωμα να μην θεωρούμαστε «ο καθένας», ειδικά σε τόσο σοβαρά ζητήματα της Παναθηναϊκής Οικογένειας. Προφανώς κάποιοι δεν το συμμερίζονται και συνεχίζουν να λειτουργούν εν κρυπτώ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

2015: Η αθλητική χρονιά που πέρασε σε φωτογραφίες