Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση Παναθηναϊκού για «ενοικίαση» του ΟΑΚΑ μέχρι το 2066!

Πρόταση Παναθηναϊκού για «ενοικίαση» του ΟΑΚΑ μέχρι το 2066!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε επισήμως απο την Πολιτεία την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια. Το αίτημα κατέθεσε ο διευθύνων σύμβουλος του «τριφυλλιού», Παναγιώτης Τριαντόπουλος, στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, σε σημερινή συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές. Η πρόταση του Παναθηναϊκού συνοδευόταν από αναλυτική μελέτη 250 σελίδων, όπου αναφέρεται το πλάνο ανάπτυξης που έχει η «πράσινη» ΚΑΕ για το ΟΑΚΑ, καθώς και οι αλλαγές που προτίθεται να κάνει προκειμένουν να το εκσυχρονίσει.


Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε επισήμως απο την Πολιτεία την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια. Το αίτημα κατέθεσε ο διευθύνων σύμβουλος του «τριφυλλιού», Παναγιώτης Τριαντόπουλος, στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, σε σημερινή συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού συνοδευόταν από αναλυτική μελέτη 250 σελίδων, όπου αναφέρεται το πλάνο ανάπτυξης που έχει η «πράσινη» ΚΑΕ για το ΟΑΚΑ, καθώς και οι αλλαγές που προτίθεται να κάνει προκειμένουν να το εκσυχρονίσει.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός, αν εγκριθεί η πρότασή του, θα αναβαθμίσει την κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ, θα προχωρήσει σε δημιουργία σύγχρονου προπονητηρίου, ενώ προβλέπεται ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων καθώς και η δημιουργία μουσείου, συνεδριακού κέντρου και καταστημάτων στο περιβάλλοντα χώρο.

Οι δύο πλεύρες αναμένεται να έχουν και νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, αφού πρώτα ο κ.Βασιλειάδης έχει μελετήσει την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο υφυπουργός ζήτησε απο τον Παναθηναϊκό να κάνει ό,τι μπορεί απο την πλευρά του για να διατηρηθεί το καλό κλίμα στους τελικούς της Α1 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024