Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟ... πανέτοιμος και πλήρης για το break στο ΣΕΦ

ΠΑΟ… πανέτοιμος και πλήρης για το break στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, χωρίς προβλήματα, εν όψει του 3ου τελικού με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο ΣΕΦ. Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ είναι αποφασισμένοι για το "break", με στόχο να πάρουν προβάδισμα στη σειρά, η οποία βρίσκεται στο 1-1.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, χωρίς προβλήματα, εν όψει
του 3ου τελικού με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο ΣΕΦ. Οι παίκτες του Τσάβι
Πασκουάλ είναι αποφασισμένοι για το «break», με στόχο να πάρουν
προβάδισμα στη σειρά, η οποία βρίσκεται στο 1-1.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έγραψε για τους δύο τελικούς που προηγήθηκαν στο blog του: «Από την τελευταία μας επικοινωνία έχουν μεσολαβήσει οι δύο πρώτοι τελικοί, ο πρώτος στο ΣΕΦ, τον οποίο χάσαμε στις λεπτομέρειες και ο δεύτερος στο ΟΑΚΑ, τον οποίο νικήσαμε. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στον αγώνα του Φαλήρου παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι στον αμυντικό τομέα και κρατήσαμε τον Ολυμπιακό στους 63 πόντους.

Δυστυχώς, όμως, δεν επιδείξαμε την ανάλογη προσήλωση και στην επίθεση. Δεν είχαμε υπομονή, δεν είχαμε τις κατάλληλες επιλογές, ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά, και έτσι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Το θετικό είναι πως καταφέραμε να ανασυνταχτούμε, να πάρουμε τον αγώνα στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας να ισοφαρίσουμε τη σειρά.

Η επιθετική μας παρουσία ήταν σαφώς καλύτερη, αλλά λίγο η μεγάλη επιθυμία μας να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι, λίγο ο ενθουσιασμός μας και λίγο η ευστοχία του Ολυμπιακού σε δύσκολα μακρινά σουτ μας στοίχισαν αμυντικά. Το σημαντικό είναι πως στα τελευταία λεπτά είχαμε τις κατάλληλες επιλογές και φτάσαμε στη νίκη. Την Κυριακή, η σειρά επιστρέφει στο ΣΕΦ.

Στόχος μας είναι να μπούμε από την αρχή του αγώνα δυνατά στο παρκέ και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας ως το τέλος. Εφόσον εφαρμόσουμε στο παρκέ όλα όσα κάνουμε στην προπόνηση θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας.

Γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος και πως στην έδρα του πάντα είναι δύσκολο να κερδίσεις. Ωστόσο, ξέρουμε πως αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσουμε εκεί μέσα. Πάμε να το κάνουμε…».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024