Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανέτοιμοι Παπανικολάου και Γκριν για το ματς με τον ΠΑΟ

Πανέτοιμοι Παπανικολάου και Γκριν για το ματς με τον ΠΑΟ

Με τον Κώστα Παπανικολάου και τον Έρικ Γκριν να «βγάζουν» το πρόγραμμα προπόνησης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, εν όψει του τέταρτου τελικού της Α1 Ανδρών με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (8/6, 21:00) και με τη σειρά στο 2-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων». Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη ράχη που τον άφησαν εκτός προπόνησης την Τρίτη, ενώ ο Αμερικανός αισθάνθηκε καλύτερα από την τενοντίτιδα στο Αχίλλειο.

Με τον Κώστα Παπανικολάου και τον Έρικ Γκριν να «βγάζουν» το πρόγραμμα προπόνησης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, εν όψει του τέταρτου τελικού της Α1 Ανδρών με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (8/6, 21:00) και με τη σειρά στο 2-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη ράχη που τον άφησαν εκτός προπόνησης την Τρίτη, ενώ ο Αμερικανός αισθάνθηκε καλύτερα από την τενοντίτιδα στο Αχίλλειο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις γνωστές απουσίες των τραυματιών Ματ Λοτζέσκι, Ντάνιελ Χάκετ, αλλά και του τιμωρημένου Γιάννη Αθηναίου.

Στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από το «διπλό», με το οποίο θα «γράψει» -όπως και πέρυσι- το 3-1 στη σειρά και θα πανηγυρίσει το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και 13ο της Ιστορίας του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024