Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Για άλλα τρία χρόνια στο λιμάνι της καρδιάς του ο Πρίντεζης

Για άλλα τρία χρόνια στο λιμάνι της καρδιάς του ο Πρίντεζης

Παίκτης του Ολυμπιακού για ακόμη τρία χρόνια θα παραμείνει ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους αδελφούς Αγγελόπουλους στο ραντεβού που είχαν την Τετάρτη το μεσημέρι. Έτσι, ο υπαρχηγός των Ερυθρολεύκων, θα παραμείνει στο λιμάνι της καρδιά του. Μάλιστα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Πρίντεζης βούρκωσε και επέστρεψε στα γραφεία, όπου ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς!

Παίκτης του Ολυμπιακού για ακόμη τρία χρόνια θα παραμείνει ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους αδελφούς Αγγελόπουλους στο ραντεβού που είχαν την Τετάρτη το μεσημέρι.

Έτσι, ο υπαρχηγός των Ερυθρολεύκων, θα παραμείνει στο λιμάνι της καρδιά του.

Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό, τη φανέλα του οποίου πρωτοφόρεσε στα 15 χρόνια του είναι γνωστή, καθώς και επιθυμία του να ολοκληρώσει στο «λιμάνι» την καριέρα του.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί, όπως φαίνεται αφού το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους «ερυθρόλευκους» έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Οι απολαβές του αγγίζουν τα 1,5 εκατ. ετησίως.

Μάλιστα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Πρίντεζης βούρκωσε και επέστρεψε στα γραφεία, όπου ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς!

Τη στιγμή που είπε τα λόγια: «και όπως φαίνεται θα τελειώσω την καριέρα μου… εδώ», ο Πρίντεζης μπήκε ξανά στα γραφεία, μη καταφέρνοντας να κρύψει τη συγκίνησή του!

Οι δηλώσεις του Πρίντεζη:

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Πρίντεζη μετά τη συμφωνία του νέου του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό:

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Μιλούσαμε για αρκετή ώρα. Σας είχαμε μέσα στον ήλιο και σας ευχαριστώ που περιμένατε. Κάναμε μία πάρα πολύ ωραία κουβέντα και σίγουρα όλοι καταλάβαμε τα λάθη μας και το τι έφταιξε και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον τίτλο.

Με χαροποίησε πολύ ο τρόπος που μιλήσαμε. Συμφωνήσαμε σχεδόν κατευθείαν για την επόμενη τριετία και θα είμαστε και πάλι μαζί. Και για μένα είναι πολύ μεγάλη χαρά γιατί έτσι όπως δείχνει το πράγμα θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ».

Η δήλωση του Γιώργου Αγγελόπουλου:

«Όλα πήγαν καλά. Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει. Σας ευχαριστώ πολύ», ήταν η ατάκα του προέδρου του Ολυμπιακού.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Για πάντα με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος… Ο Γιώργος Πρίντεζης συναντήθηκε με τους προέδρους του Ολυμπιακού κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησαν να μείνει στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024