Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού σε πρόταση της ΤΣΣΚΑ για Σίνγκλετον

Αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού σε πρόταση της ΤΣΣΚΑ για Σίνγκλετον

Σε «Μήλον της Έριδος» έχει εξελιχθεί ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και να υπάρχει σε αυτό μόνο NBA opt out μέχρι τις 20/7 (έναντι 100.000 δολαρίων), αλλά οι εμφανίσεις του κατά την παρελθούσα σεζόν έχουν κάνει πολλές ομάδες της Euroleague να τον... ορέγονται.

Σε «Μήλον της Έριδος» έχει εξελιχθεί ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και να υπάρχει σε αυτό μόνο NBA opt out μέχρι τις 20/7 (έναντι 100.000 δολαρίων), αλλά οι εμφανίσεις του κατά την παρελθούσα σεζόν έχουν κάνει πολλές ομάδες της Euroleague να τον… ορέγονται.

Οι πρώτες κρούσεις για να δελεαστεί ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ να φύγει από τους «πράσινους» είχαν αρχίσει μετά την κρίση που πέρασε ο Παναθηναϊκός από τον αποκλεισμό στην Euroleague (σ.σ. από την Φενερμπαχτσέ), αφού η Μπαρτσελόνα έγινε η πρώτη ομάδα που τον είχε προσεγγίσει.

Το… φλερτ με την ισπανική ομάδα υπάρχει ακόμα, μόνο που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας το πέρασε στο επόμενο επίπεδο, κάνοντας πρώτη πρόταση για να «σπάσει» το συμβόλαιο του Σίνγκλετον με το «τριφύλλι» και να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ωστόσο, η πρώτη κρούση της ρωσικής ομάδας έπεσε στο κενό, καθώς οι νταμπλούχοι Ελλάδας απέρριψαν την πρόταση της ΤΣΣΚΑ για buy out.

Η πρώτη πρόταση ήταν αρκετά χαμηλή για τα «θέλω» του Παναθηναϊκού, αλλά κανείς δεν αποκλείει την περίπτωση οι Ρώσοι, οι οποίοι προσφέρουν στον Σίνγκλετον διετές συμβόλαιο έναντι περίπου 3,6 εκατ. ευρώ, να επανέλθουν με νέα βελτιωμένη προσφορά και να υπάρξει αλλαγή σκηνικού στην περίπτωση του Αμερικανού, ο οποίος βρίσκεται στα πλάνα του Τσάβι Πασκουάλ και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε περίπτωση φυσικά που ο παίκτης δεν βρει μία αξιόλογη πρόταση στο ΝΒΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024