Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Σανς ανακοίνωσαν Τζέιμς και ο ίδιος δήλωσε «ευλογημένος»

Οι Σανς ανακοίνωσαν Τζέιμς και ο ίδιος δήλωσε «ευλογημένος»

Ο Μάικ Τζέιμς θα συνεχίσει, και επίσημα, την καριέρα του στο ΝΒΑ, καθώς τα ξημερώματα οι Φοίνιξ Σανς ανακοίνωσαν την απόκτηση του. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού εξασφάλισε εγγυημένο συμβόλαιο από τους Σανς, με τον 27χρονο γκαρντ, που φεύγει από τον Παναθηναϊκό έχοντας κατακτήσει το νταμπλ (σ.σ. πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας που αποτελούν και τους μοναδικούς τίτλους του στην ευρωπαϊκή του καριέρα).

Ο Μάικ Τζέιμς θα συνεχίσει, και επίσημα, την καριέρα του στο ΝΒΑ, καθώς τα ξημερώματα οι Φοίνιξ Σανς ανακοίνωσαν την απόκτηση του.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού εξασφάλισε εγγυημένο συμβόλαιο από τους Σανς, με τον 27χρονο γκαρντ, που φεύγει από τον Παναθηναϊκό έχοντας κατακτήσει το νταμπλ (σ.σ. πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας που αποτελούν και τους μοναδικούς τίτλους του στην ευρωπαϊκή του καριέρα).

Ο Τζέιμς ανέβασε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που υπογράφει το συμβόλαιο με τους Σανς, αναφέροντας τα εξής:

«Έτοιμος για το νέο μου ταξίδι στους Σανς. Ευλογημένος και ταπεινός με αυτή την ευκαιρία».

Ο 27χρονος, ο οποίος το 2014 πήρε μία πρώτη… γεύση από το ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου, ενώ εκτόξευσε τις μετοχές του το διάστημα 2015-16, όταν και οδήγησε μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση τους Βάσκους στο φάιναλ φορ της Euroleague, είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας ότι προτεραιότητα του ήταν η αναζήτηση ενός συμβολαίου στο ΝΒΑ.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είχε διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες ότι ο Τζέιμς τα είχε βρει σε όλα με τους Σανς και σήμερα, λίγο μετά την αποδέσμευση του Λεάντρο Μπαρμπόσα από τους «ήλιους», η ομάδα του Φοίνιξ έσπευσε να καλύψει το κενό στην περιφέρεια της με τον Μάικ Τζέιμς, επιβεβαιώνοντας τις φήμες.

Ο Τζέιμς είχε… φλερτάρει και στο παρελθόν με τους Σανς, όταν είχε πάρει μέρος με τη φανέλα τους στο Summer League του Las Vegas (σ.σ. το 2015), χωρίς όμως να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας. Ωστόσο, με τις εμφανίσεις του στα παρκέ της Euroleague τα τελευταία δύο χρόνια με Μπασκόνια και Παναθηναϊκό κέρδισε μία θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αποτελώντας το νέο μέλος του ρόστερ των «ήλιων».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024