Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ογκαστ δεν «ρίσκασε» στο ΝΒΑ και επέλεξε Παναθηναϊκό

Ο Ογκαστ δεν «ρίσκασε» στο ΝΒΑ και επέλεξε Παναθηναϊκό

Τελικά δεν χρειάστηκε να περάσει και η σημερινή ημέρα, προκειμένου να μάθει ο Παναθηναϊκός αν θα έχει στην διάθεση του τον Ζακ Όγκαστ για την ερχόμενη σεζόν. Ο 24χρονος σέντερ είχε διορία μέχρι και σήμερα για να βρεί ομάδα στο ΝΒΑ και να «σπάσει» το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι», αλλά η πρόταση που είχε δεν ήταν για εγγυημένο συμβόλαιο και έτσι αποφάσισε να την απορρίψει.

Τελικά δεν χρειάστηκε να περάσει και η σημερινή ημέρα, προκειμένου να μάθει ο Παναθηναϊκός αν θα έχει στην διάθεση του τον Ζακ Όγκαστ για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 24χρονος σέντερ είχε διορία μέχρι και σήμερα για να βρεί ομάδα στο ΝΒΑ και να «σπάσει» το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι», αλλά η πρόταση που είχε δεν ήταν για εγγυημένο συμβόλαιο και έτσι αποφάσισε να την απορρίψει.

Οι «πράσινοι», μάλιστα, για να δελεάσουν ακόμα περισσότερο τον Όγκαστ, προχώρησαν σε μια μικρή αύξηση των αποδοχών του.

«Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος… »

Ο 24χρονος σέντερ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία του για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος που θα ανακοινώσω ότι θα παίξω στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη σεζόν», έγραψε αρχικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Όγκαστ και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να είμαι μέλος της elite νοοτροπίας νικητή του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ πολύ όλους τους οπαδούς για την αγάπη τους.

Έχω την ευκαιρία να πάω επιτέλους στην Ελλάδα, από όπου κατάγονται οι συγγενείς από την μεριά της μητέρας μου και αυτό είναι κάτι που ήθελα να κάνω σε όλη τη ζωή μου. Το μπάσκετ μου έδωσε την ευκαιρία και είμαι ευγνώμων. Ξέρω πως η γιαγιά και ο παππούς μου θα είναι περήφανοι. Ας αναπαύονται οι ψυχές τους…».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024