Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παραμένει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Σίνγκλετον

Παραμένει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Σίνγκλετον

Ο Κρις Σίνγκλετον θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν, αφού δεν βρήκε το εγγυημένο συμβόλαιο, που έψαχνε στο ΝΒΑ. Αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ /σέντερ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πράσινους» και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, επικαλέστηκε τα capital controls και είπε «όχι» στο νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» (σ.σ. έως το 2019), που θα του απέφερε ετήσιες αποδοχές 1.600.000 δολάρια την πρώτη σεζόν και 1.700.000 δολάρια την επόμενη.

Ο Κρις Σίνγκλετον θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν, αφού δεν βρήκε το εγγυημένο συμβόλαιο, που έψαχνε στο ΝΒΑ.

Αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ /σέντερ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πράσινους» και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, επικαλέστηκε τα capital controls και είπε «όχι» στο νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» (σ.σ. έως το 2019), που θα του απέφερε ετήσιες αποδοχές 1.600.000 δολάρια την πρώτη σεζόν και 1.700.000 δολάρια την επόμενη.

Στο συμβόλαιο του Αμερικανού άσου υπήρχε μόνο «NBA opt out» μέχρι χθες, το οποίο ανερχόταν στα 100.000 δολάρια, αλλά για να γινόταν χρήση του ο Σίνγκλετον έπρεπε να εξασφαλίσει διετές συμβόλαιο με ομάδα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αυτό δεν έγινε και ο Αμερικανός θα παραμείνει στο «τριφύλλι» και τη νέα σεζόν.

Μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσης, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αποθέωσε τον Αμερικανό φόργουορντ: «Ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ στην Ευρώπη» έγραψε σχετικά στο Instagram.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024