Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Κλάσεν και περιμένει Χαραλαμπόπουλο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Κλάσεν και περιμένει Χαραλαμπόπουλο

Στο δυναμικό του ΠΑΟΚ θα ανήκει για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Οουεν Τζέιμς Κλάσεν. Ο 25χρονος διεθνής Καναδός σέντερ (2.08), απάντησε θετικά στην προσέγγιση που του έγινε, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, από τους διοικούντες την ΚΑΕ για συνεργασία και ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα. Το μεταγραφικό σκηνικό θα ολοκληρωθεί για τον ΠΑΟΚ με την απόκτηση τριών ακόμη παικτών, ο ένας εκ των οποίων, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι (με δανεισμό από τον Παναθηναϊκό), ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Στο δυναμικό του ΠΑΟΚ θα ανήκει για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Οουεν Τζέιμς Κλάσεν. Ο 25χρονος διεθνής Καναδός σέντερ (2.08), απάντησε θετικά στην προσέγγιση που του έγινε, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, από τους διοικούντες την ΚΑΕ για συνεργασία και ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα από την εταιρία.

Με τη μεταγραφή του ο «Δικέφαλος» βάζει το πέμπτο καινούργιο κομμάτι στη… μηχανή για τη σεζόν 2017-2018, μετά τους Θόδωρο Ζάρα, Κέβιν Ντίλαρντ, Λάκι Τζόουνς και Ουσμάν Κρουμπάλι.

Ο Κλάσεν άρχισε την περυσινή χρονιά στη Γερμανία με τη Χάγκεν και την ολοκλήρωσε αγωνιζόμενος στην Μπουντούτσνοστ (σ.σ. με προπονητή για λίγο τον Ηλία Ζούρο), με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε Κύπελλο και Πρωτάθλημα στο Μαυροβούνιο, έχοντας μέσο όρο 9,5 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ.

Το μεταγραφικό σκηνικό θα ολοκληρωθεί για τον ΠΑΟΚ με την απόκτηση τριών ακόμη παικτών, ο ένας εκ των οποίων, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι (με δανεισμό από τον Παναθηναϊκό), ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Οι άλλοι δύο θα καλύψουν θέση ψηλού και σούτινγκ γκαρντ, αντίστοιχα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024