Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφυγε από τον Κολοσσό και πάει Πανιώνιος ο Δημακόπουλος

Έφυγε από τον Κολοσσό και πάει Πανιώνιος ο Δημακόπουλος

Σύντομη αποδείχθηκε η «θητεία» του Ιωάννη Δημακόπουλου στον Κολοσσό Ρόδου, με τους «θαλασσί» να γνωστοποιούν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ωστόσο, ο Έλληνας σέντερ θα... ιδρώσει τη νέα αγωνιστική περίοδο στα παρκέ της Α1 Ανδρών, καθώς σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα επαγγελματική «στέγη» του, που -εκτός απροόπτου- θα είναι ο Πανιώνιος.

Σύντομη αποδείχθηκε η «θητεία» του Ιωάννη Δημακόπουλου στον Κολοσσό Ρόδου, με τους «θαλασσί» να γνωστοποιούν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ωστόσο, ο Έλληνας σέντερ θα… ιδρώσει τη νέα αγωνιστική περίοδο στα παρκέ της Α1 Ανδρών, καθώς σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα επαγγελματική «στέγη» του, που -εκτός απροόπτου- θα είναι ο Πανιώνιος.

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την ομάδα του Κολοσσού που με εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι, δίνοντάς μου την ευκαιρία να παίξω για πρώτη φορά επαγγελματικό μπάσκετ» είπε αρχικά ο Δημακόπουλος, για να προσθέσει:

«Ωστόσο, για καθαρά προσωπικούς λόγους δεν θα είμαι σε θέση να την βοηθήσω στη νέα σεζόν που ξεκινάει και γι’ αυτό θα ήθελα να την ευχαριστήσω και πάλι, καθώς έκανε δεκτό το αίτημά μου και έτσι η συνεργασία μας λύθηκε από κοινού. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα στη νέα προσπάθειά της».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024