Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παπανικολάου: Παίζουν με τη νοημοσύνη μας και τον ιδρώτα μας

Παπανικολάου: Παίζουν με τη νοημοσύνη μας και τον ιδρώτα μας

Πικραμένος αισθανόταν ο Κώστας Παπανικολάου για την ήττα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, μιλώντας σε έντονο ύφος για τα σφυρίγματα των διαιτητών, στην camera του Cosmote TV. «Είναι κρίμα γιατί σε αυτή την ομάδα υπάρχουν κάποια παιδιά, τα οποία έχουν φέρει επιτυχίες στην Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ. Είναι κρίμα να παίζουν κάποιοι με τον ιδρώτα μας,» δήλωσε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού. «Υπάρχουν κάποιοι που παίζουν με τη νοημοσύνη μας, τον ιδρώτα μας και την προσπάθειά μας,» πρόσθεσε ο Παπανικολάου.

Πικραμένος αισθανόταν ο Κώστας Παπανικολάου για την ήττα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, μιλώντας σε έντονο ύφος για τα σφυρίγματα των διαιτητών, στην camera του Cosmote TV.

«Είναι κρίμα γιατί σε αυτή την ομάδα υπάρχουν κάποια παιδιά, τα οποία έχουν φέρει επιτυχίες στην Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ. Είναι κρίμα να παίζουν κάποιοι με τον ιδρώτα μας,» δήλωσε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού. «Υπάρχουν κάποιοι που παίζουν με τη νοημοσύνη μας, τον ιδρώτα μας και την προσπάθειά μας,» πρόσθεσε ο Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα, ο Παπανικολάου είπε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Παλέψαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κάναμε τρομερή προσπάθεια. Υπάρχουν κάποιοι που παίζουν με τη νοημοσύνη μας, τον ιδρώτα μας και την προσπάθειά μας.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε κόντρα σε όλους και σε όλα. Είναι κρίμα γιατί σε αυτή την ομάδα υπάρχουν κάποια παιδιά, τα οποία έχουν φέρει επιτυχίες στην Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ. Είναι κρίμα να παίζουν κάποιοι με τον ιδρώτα μας».

Για το τι πρέπει να αλλάξειο Ολυμπιακός: «Σήμερα, κάναμε ένα τρομερό βήμα μπροστά. Δώσαμε μια μάχη. Δείξαμε το χαρακτήρα και την ταυτότητά μας. Ηταν μια καλή προσπάθεια, σε σύγκριση με τις τελευταίες μας αποδόσεις. Ηταν μια καλή αρχή, την οποία πρέπει να κρατήσουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ο δρόμος είναι μακρύς και η σεζόν είναι πολύ μεγάλη».

Ρωτήθηκε αν είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί ένας αθλητής στο ματς, όταν υπάρχουν τόσα πολλά παράπονα για τη διαιτησία, με τον Παπανικολάου να απαντά: «Είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε, ωστόσο, ένα σταφ και έναν προπονητή που προσπαθεί να μην ασχολείται με αυτά. Όταν παίζεις με τη νοημοσύνη κάποιου είναι πολύ άσχημο και δεν είναι καθόλου επαγγελματικό».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024