Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΑΕΛ «δανείστηκε» για έναν χρόνο τον Ματαλόν και τον Αποστολίδη

Η ΑΕΛ «δανείστηκε» για έναν χρόνο τον Ματαλόν και τον Αποστολίδη

Παίκτης της ΑΕ Λάρισας είναι και επίσημα ο Μάριος Ματαλόν, την απόκτηση του οποίου με τη μορφή του δανεισμού από τον Αρη ανακοίνωσε ο θεσσαλικός σύλλογος. Λίγες ώρες αργότερα, η ΑΕ Λάρισας γνωστοποίησε την ένταξη στο δυναμικό της και του Γιώργου Αποστολίδη με δανεισμό από τον Ολυμπιακό.

66

Παίκτης της ΑΕ Λάρισας είναι και επίσημα ο Μάριος Ματαλόν, την απόκτηση του οποίου με τη μορφή του δανεισμού από τον Αρη ανακοίνωσε ο θεσσαλικός σύλλογος. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «βυσσινί» αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ ΑΕΛ 1964 ΓΣ ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Μάριου Ματαλόν με μορφή δανεισμού για έναν χρονο από τον Αρη. Ο Μάριος Ματαλόν είναι γεννημένος στις 16/2/1989, έχει ύψος 1.85 μ. και αγωνίζεται στην θέση του πόιντ γκαρντ.

» Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην ομάδα του Μαντουλίδη και το 2005 μετεγγράφηκε στον Αρη, ενώ το καλοκαίρι του 2007 αποφάσισε να μετακομίσει στην Αμερική και στο πανεπιστήμιο του Γουαϊόμινγκ, όπου παρέμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου, καθώς επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Αρη στον Κολοσσό Ρόδου με τεχνικό τον Βαγγέλη Αλεξανδρη. Επόμενό του βήμα αποφάσισε να είναι η ΑΕΛ ΓΣ, όπου συναντάει και πάλι τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στο τιμόνι της ομάδας μας.

» Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, Παίδων, Εφήβων και αυτή την στιγμή ανήκει στο δυναμικό της Εθνικής ομάδας Νέων.

» Μεγαλύτερή του διάκριση πέρσι το αργυρό μετάλλιο με την Εθνική Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπου αναδείχθηκε και πρώτος στις ασίστ σε όλη την διοργάνωση.»

Και ο Αποστολίδης στην ΑΕ Λάρισας

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Μάριου Ματαλόν με τη μορφή του δανεισμού, η ΑΕ Λάρισας γνωστοποίησε την ένταξη στο δυναμικό της και του Γιώργου Αποστολίδη. Ο 24χρονος γκαρντ θα αγωνιστεί στους «βυσσινί» με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση του θεσσαλικού συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ ΑΕΛ 1964 ΓΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Αποστολίδη ο οποίος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για έναν χρόνο.

Ο Γιώργος Αποστολίδης είναι γενημμένος στις 22/6/1984, έχει ύψος 1.97 μ. και αγωνίζεται στην θέση του πόιντ γκαρντ. Αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και έπειτα μετακόμισε στον Ηρακλή, ενώ αμέσως μετά αγωνίστηκε στην Ολύμπια. Το καλοκαίρι του 2007 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και δόθηκε δανεικός στον Πανελλήνιο, όπου αγωνίστηκε την σεζόν 2007-2008. Φέτος πήρε την απόφαση να μετακομίσει και πάλι στην Λάρισα φορώντας την βυσσινί φανέλα.

Σε ό,τι αφορά τις διακρίσεις του, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της Αργεντινής (2005) με την Εθνική Νέων Ανδρών. Επίσης, φόρεσε στο στήθος του το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων της Θεσσαλονίκης (2003) με την Εθνική Εφήβων. Τέλος, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2002).»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Αποστολίδης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ΑΕΛ ΓΣ, μια νεανική ομάδα με ενθουσιασμό. Γνωρίζω καλά την πόλη και το γήπεδο και είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστώ πολύ εύκολα. Ο κόουτς με ξέρει και τον ξέρω πολύ καλά, απομένει λοιπόν όλοι μαζί και με τους νέους μου συμπαίκτες, να δουλέψουμε με όρεξη για να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024