Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Α2 γυναικών υποβιβάστηκαν Μέγας Αλέξανδρος, Άρης Χολαργού, Siemens και Καστοριά

Στην Α2 γυναικών υποβιβάστηκαν Μέγας Αλέξανδρος, Άρης Χολαργού, Siemens και Καστοριά

Αήττητος ολοκλήρωσε τη σεζόν ο πρωταθλητής Ελλάδας 2009 Αθηναϊκός στην Α1 Γυναικών στο μπάσκετ, επικρατώντας 78-68 του Παναθηναϊκού στο άδειο λόγω τιμωρίας κλειστό της Λεωφόρου. Στην Α2 Γυναικών θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Μέγας Αλέξανδρος, Άρης Χολαργού, Siemens και Καστοριά.

66

Αήττητος ολοκλήρωσε τη σεζόν ο πρωταθλητής Ελλάδας 2009 Αθηναϊκός στην Α1 Γυναικών στο μπάσκετ, επικρατώντας 78-68 του Παναθηναϊκού στο άδειο κλειστό της Λεωφόρου, λόγω τιμωρίας της έδρας των «πρασίνων».

Η ομάδα της Καισαριανής, που είχε πανηγυρίσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία της στην Α1, στη δεύτερη μόλις παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία (πρώτη ήταν η περυσινή σεζόν) πέρασε τη… γραμμή του φίνις έχοντας συγκεντρώσει 52 βαθμούς σε 26 αγώνες.

Οι Εσπερίδες, που το 2008 είχαν κατακτήσει το νταμπλ και εφέτος κατέκτησαν το Κύπελλο, συμβιβάστηκαν με τη δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Απόλλωνας Καλαμαριάς εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη με την κατάληψη της 4ης θέσης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέρασε νικηφόρα σήμερα από τα Άνω Λιόσια, 71-64, απέναντι στον ΔΑΣΑΛ και ισοβάθμησε με τον Παναθηναϊκό, που όμως είχε επικρατήσει και στους δύο αγώνες με την Καλαμαριά.

Στην Α2 Γυναικών θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Μέγας Αλέξανδρος, Άρης Χολαργού, Siemens και Καστοριά. Ο Μέγας Αλέξανδρος ηττήθηκε 61-59 στην έδρα του από τις Εσπερίδες και ήταν ο «αδύναμος κρίκος» στην τριπλή ισοβαθμία με Παγχιακό και Ολυμπιάδα Λάρισας.

Ο Άρης Χολαργού δήλωσε αδυναμία προσέλευσης στον αγώνα με την Ολυμπιάδα στη Λάρισα, ο αγώνας ματαιώθηκε και κατακυρώθηκε υπέρ των γηπεδούχων με αποτέλεσμα 20-0.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024