Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπορώ και στον τελικό να βάλω 29 πόντους

Μπορώ και στον τελικό να βάλω 29 πόντους

Δεκατρείς συνεχόμενοι πόντοι. Δέκα οκτώ πόντοι στο 4ο δεκάλεπτο και.. τελικός. Ο Ραμούνας Σισκάουσκας ήταν ο άνθρωπος που πήρε τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ από το χέρι και τους οδήγησε στον τελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα. Με συνολικά 29 πόντους και Λιθουανός οδεύει ολοταχώς για τον τρίτο συνεχόμενο τελικό του και φυσικά θέλει να πετύχει κάτι μοναδικό. Ο Ραμούνας Σισκάουσκας μίλησε στο in.gr/sport για το ματς με την Μπαρτσελόνα αλλά και τον κυριακάτικο τελικό.

102

Δεκατρείς συνεχόμενοι πόντοι. Δέκα οκτώ πόντοι στο 4ο δεκάλεπτο και.. τελικός. Ο Ραμούνας Σισκάουσκας ήταν ο άνθρωπος που πήρε τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ από το χέρι και τους οδήγησε στον τελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα. Με συνολικά 29 πόντους και Λιθουανός οδεύει ολοταχώς για τον τρίτο συνεχόμενο τελικό του και φυσικά θέλει να πετύχει κάτι μοναδικό: Τρεις τίτλους στη σειρά (έχει πάρει το 2007 με τον Παναθηναϊκό και το 2008 με την ΤΣΣΚΑ).

Ο Ραμούνας Σισκάουσκας αφού πέρασε από ντόπινγκ κοντρόλ (με τέτοια απόδοση πώς να μην τον επιλέξουν!) μίλησε στο in.gr/sport για το ματς με την Μπαρτσελόνα αλλά και τον κυριακάτικο τελικό.

– Τι έπαθες από το 31 και μετά του ημιτελικού;

«Κάτι έπρεπε να γίνει. Χάναμε και αποφάσισα να δοκιμάσω. Όταν άρχισαν να μπαίνουν, κατάλαβα ότι είμαι ζεστός και συνέχισα. Βέβαια είχα βοήθεια και από τους συμπαίκτες μου».

– Μπορείς να επαναλάβεις τέτοια εμφάνιση στον τελικό;

«Θα προσπαθήσω. Έχουμε μία ημέρα ξεκούρασης. Πρώτα πρέπει να δούμε τον αντίπαλό μας».

– Τι πιστεύεις για την Κυριακή;

«Πριν από το φάιναλ φορ είχα πει ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά. Το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό».

– Εάν παίξεις κόντρα στον Παναθηναϊκό (σ.σ. η συνέντευξη έγινε πριν ολοκληρωθεί ο δεύτερος ημιτελικός) έχεις κάποια συναισθήματα;

«Το 2007 ήταν η τέλεια χρονιά. Αλλά είναι παρελθόν…»

– Το βράδυ τι θα σκεφτείς;

«Δεν μου αρέσει να κάνω υποθέσεις. Αυτό που θέλω είναι να αδειάσει το μυαλό μου από το ματς με τη Μπαρτσελόνα και να επικεντρωθώ στο επόμενο».

– Φρέσκαρέ λίγο τα ελληνικά σου..

«Να είσαι καλά. Γειά σας…»

Αποστολή: Αθηνά Κόδρου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024