Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα Παύλου για ηρεμία εν όψει ΟΣΦΠ, εμπύρετος αλλά παίζει ο Διαμαντίδης

Μήνυμα Παύλου για ηρεμία εν όψει ΟΣΦΠ, εμπύρετος αλλά παίζει ο Διαμαντίδης

Το «παρών» για άλλη μια φορά στη προπόνηση του Παναθηναϊκού έδωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μόνο που αυτή την φορά είχε στο πλάι του και τον αδερφό του και πρόεδρο της ΚΑΕ, Παύλο Γιαννακόπουλο. Οι δύο μεγαλομέτοχοι των πρασίνων στήριξαν τους παίκτες, ενώ έστειλαν μήνυμα στο κόσμο της ομάδας, που θα κατακλύσει το ΟΑΚΑ να συμπαρασταθεί στην ομάδα με κόσμιο τρόπο. Εμπύρετος αλλά παίζει ο Διαμαντίδης.

Το «παρών» για άλλη μια φορά στη προπόνηση του Παναθηναϊκού έδωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μόνο που αυτή την φορά είχε στο πλάι του και τον αδερφό του και πρόεδρο της ΚΑΕ, Παύλο Γιαννακόπουλο. Οι δύο μεγαλομέτοχοι των πρασίνων στήριξαν τους παίκτες, ενώ έστειλαν μήνυμα στο κόσμο της ομάδας, που θα κατακλύσει το ΟΑΚΑ να συμπαρασταθεί στην ομάδα με κόσμιο τρόπο.

Οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι έσπευσαν ευθείς αμέσως να στείλουν μήνυμα στον κόσμο για ειρηνική συμπαράσταση στην ομάδα:

«Πιστεύουμε στην ομάδα και στις δυνατότητές της και είναι κάτι που εκφράσαμε και στους ίδιους τους παίκτες και προς το τεχνικό επιτελείο. Πιστεύουμε όμως και στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει αποδείξει ότι αγαπάει αυτή την ομάδα. Ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, ξέρουμε πως όλοι θέλουν να τη βοηθήσουν.

» Γνωρίζουμε εμείς πολύ καλά πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να δώσουν ώθηση στους παίκτες μας, μπορούν να συμβάλλουν σε μια νίκη, μπορούν να γεμίσουν ένα γήπεδο, χωρίς να καταγραφεί το παραμικρό επεισόδιο. Αυτό είναι που θέλουμε να δούμε και αύριο. Θέλουμε από τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα και όχι να δυσχεράνει την αποστολή της.

» Οι ακρότητες, τα επεισόδια, η απάντηση σε οποιαδήποτε πρόκληση, μόνο καλό δεν θα κάνουν στην ομάδα μας. Αυτό που ζητάμε είναι δυναμική παρουσία, στήριξη, αλλά χωρίς ακρότητες που μπορεί να κοστίσουν», ήταν τα λόγια των Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο που σίγουρα δεν θα θέλουν η κατάσταση αύριο να ξεφύγει από τα αγωνιστικά πλαίσια και να τιμωρηθεί η ομάδα τους.

Εμπύρετος αλλά παίζει ο Διαμαντίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης απουσίασε από την προπόνηση της Τρίτης 11 Ιανουαρίου του Παναθηναϊκού, καθώς παρουσίασε χαμηλό πυρετό και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.Ωστόσο, οι πιθανότητες ο αρχηγός του τριφυλλιού να χάσει το ντέρμπι είναι ελάχιστες, καθώς η κατάσταση του παίκτη δεν εμπνέει ανησυχία, μολονότι δεν προπονήθηκε ούτε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου λόγω αδιαθεσίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024