Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός», δήλωσε ο Δ. Γιαννακόπουλος

«Να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός», δήλωσε ο Δ. Γιαννακόπουλος

Ικανοποιημένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός πρέπει να τιμωρηθεί! «Θλίβομαι βαθύτατα για τα επεισόδια που έγιναν. Δεν γίνεται πόλεμος, ας το καταλάβουν όλοι αυτό. Αυτά τα αίσχη πρέπει να σταματήσουν! Υπάρχουν υπεύθυνοι και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες», είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης αφιέρωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου στον πρόεδρο της ομάδας. Πεδουλάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα»!

Ικανοποιημένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Σίγουρα είναι ένας τίτλος που μας κάνει όλους χαρούμενους. Βασικά είναι μια νίκη ψυχολογίας για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται με τις Ζαλγκίρις και ΤΣΣΚΑ», δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε και στην συνέχεια και θα έρθουν και άλλες επιτυχίες. Οπουδήποτε βρίσκεται ο Ολυμπιακός, πάντα επισκιάζεται ένας αγώνας. Όπως είπα και πιο πριν, πρέπει αυτή η ομάδα κάποια στιγμή να τιμωρηθεί. Φιλόπουλος, Ριζούπολη, Τροκαντερό, Συγγρού μία, Συγγρού δύο, τώρα εδώ… Κάποια στιγμή δεν θα βρεθεί κάποιος που να έχει το σθένος να τους τιμωρήσει;

Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Σε κάθε άθλημα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε εναντίον 8, στο ποδόσφαιρο εναντίον 14, στο βόλεϊ εναντίον 8, στο μπάσκετ εναντίον 8. Που θα πάει αυτή η κατάσταση; Κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνει».

Πεδουλάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα»

O προπονητής του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου και την προσπάθεια της ομάδας του. Ο τεχνικός της ομάδας στάθηκε και στα επεισόδια.

«Τα εξωαγωνιστικά τα ζούμε και τα σχολιάζουμε κάθε χρόνο. Τα προμηνύματα είχαν δοθεί από το ΣΕΦ, για τρίτο σερί ματς παίξαμε όλοι μαζί», είπε ο Πεδουλάκης και πρόσθεσε:

«Κάναμε καλή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι, χάσαμε λίγο τον αυτοσυγκέντρωσή μας μετά το 3ο φάουλ του Λάσμε, αλλά μας βοήθησε πολύ ο Σχορτσανίτη. Βελτίώσαμε πολύ και το κομμάτι των ριμπάουντ που μας «σκότωσε» στο ΣΕΦ. Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε σωστές αποφάσεις».

Στη συνέχεια είπε: «Το καλοκαίρι αρχίσαμε μία νέα προσπάθεια, πήρε 12 νέους παίκτες και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Αυτή η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Δεν πρέπει να συγκρίνονται ο Ομπράντοβιτς και ο Ιβκοβιτς με τον Ελληνα προπονητή. Ο μέσος όρος τους είναι πολύ υψηλός, όπως υψηλό είναι και το επίπεδο της τακτικής. Αποβάλαμε την εσωστρέφεια στο θέμα των Ελλήνων παικτών, τώρα θα αποβάλουμε και αυτή με τους προπονητές. Τα επεισόδια έχουν να κάνουν με κοινωνικά προβλήματα. Υπήρχε ανοχή τα προηγούμενα χρόνια. Είναι και θέμα θεσμών. Τώρα η κοινωνία είναι πιο πιεσμένη και λόγω των οικονομικών προβλημάτων».

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Να σταματήσουν τα αίσχη»

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή SUPER BALL για τα επεισόδια του τελικού του Ελληνικού, τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού, ενώ σχολίασε τα όσα είπε κατά του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Έγινε ένας σπουδαίος αγώνας. Οι δύο αντίπαλοι ήταν δυνατοί. Η τύχη και η ικανότητα βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να πάρει τον τίτλο», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θλίβομαι βαθύτατα για τα επεισόδια που έγιναν. Δεν γίνεται πόλεμος, ας το καταλάβουν όλοι αυτό. Αυτά τα αίσχη πρέπει να σταματήσουν! Υπάρχουν υπεύθυνοι και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες. Όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι προσωπικές του απόψεις».

Το αφιέρωσε στον πρόεδρο ο Διαμαντίδης!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης αφιέρωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Με το που ο Βασίλης Σπανούλης αστόχησε στο τελευταίο σουτ τριών πόντων, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης πήρε το ριμπάουντ και αφιέρωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι δύο άνδρες πανηγύρισαν μαζί την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, αγκαλιάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού. Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος της σεζόν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλέον στρέφει την προσοχή του με ανεβασμένη ψυχολογία στο πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτζωκας: Τι έλεγε για τον ΜακΚισικ στις 8/11 – Ποσό δικαιώθηκε έξι μήνες μετά (vid)

Τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα είχαν ως αποτέλεσμα την συγκεκριμένη εικόνα του Σακίλ ΜακΚίσικ στην σειρά με την Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024