Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Αλητεία» του Δ. Γιαννακόπουλου κατήγγειλε ο Ολυμπιακός

«Αλητεία» του Δ. Γιαννακόπουλου κατήγγειλε ο Ολυμπιακός

Τα παράπονα που έχουν από τη διαιτησία του τελικού του Κυπέλλου τα εξέφρασαν ποικιλοτρόπως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα. Τόσο ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, όσο και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του Μπαρτζώκα, παρέθεσαν δική τους, καταγγέλοντας τις πρακτικές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Μπαρτζώκας: «Απειλούσε ο Γιαννακόπουλος...»!

Τα παράπονα που έχουν από τη διαιτησία του τελικού του Κυπέλλου τα εξέφρασαν ποικιλοτρόπως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα. Τόσο ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, όσο και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αφοί Αγγελόπουλοι.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μάλιστα, μετέφερε τα παράπονα της ομάδας του σε ανθρώπους της ομοσπονδίας, λέγοντάς τους:«Αυτό που διοργανώσατε είναι μια φαρσοκωμωδία. Οι διαιτητές εδώ και καιρό δεν κοιμούνται στα σπίτια τους, λόγω των απειλών». Μάλιστα, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία, αλλά και για το γεγονός ότι ο τελικός έγινε παρά τον τραυματισμό του Χάινς, οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισαν να μη βγει η ομάδα στην απονομή!

Για πρώτη φορά η απονομή έγινε με τους ηττημένους να… απουσιάζουν, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν βγήκαν στο παρκέ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Όπως λένε οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ θεωρούν πως η ομάδα τους αδικήθηκε από τη διαιτησία και πως ο τελικός έγινε σε πολύ κακές συνθήκες. Ενώ μετά το τέλος της συνέντευξης του Μπαρτζώκα, παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου, καταγγέλοντας τις πρακτικές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που ακολούθησε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, είπε:

«Νομίζω πως το ευτυχές γεγονός είναι πως δεν χτύπησε σοβαρά ο Χάινς. Και τίποτα άλλο. Αυτό δεν είναι μπάσκετ δεν είναι αθλητισμός, καθώς όσα έγιναν σήμερα δείχνουν πως έχουν ξεφύγει από τα πλαίσια του αθλητισμού. Την περασμένη Δευτέρα, ο Ολυμπιακός κέρδισε πεντακάθαρα τον Παναθηναϊκό, αλλά όταν πήγαμε στη συνέντευξη Τύπου ενημερωθήκαμε ότι έγινε επίθεση στα αποδυτήρια των διαιτητών από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, συνοδεία ατόμων της ασφαλείας του. Ξεκίνησαν μετά οι επιθέσεις σε σπίτια διαιτητών. Εγκληματικές ενέργειες. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν κοιμήθηκαν στα σπίτια τους μερικοί διαιτητές, μετά από αυτό. Την ίδια στιγμή, ο κ. Γιαννακόπουλος απειλούσε τους διαιτητές. Γίνανε οι επιθέσεις με πέτρες κλπ… Ο αθλητικός εισαγγελέας δεν ξέρουμε τι έκανε, θα το μάθουμε αύριο. Το επεισόδιο με τις επιθέσεις άλλαξε τη διαδικασία επιλογής των διαιτητών. Αντί να είναι οκτώ αποφάσισαν να μπουν τέσσερις, επειδή πέταξαν πέτρες στο σπίτι ενός διαιτητή! Δημιουργήθηκε ένα κλίμα τρομοκρατίας και μετά είχαμε τη σημερινή διαιτησία.

Σήμερα το θέμα ξεκίνησε από τα επίσημα και τις διαπιστεύσεις. Είχαμε 50, οι οποίες διατέθηκαν εξ ολοκλήρου στις οικογένειες των παικτών. Το τι έγινε το είδατε. Από την άλλη, ήρθαν οργανωμένοι στα επίσημα. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει και μάλιστα παρέμειναν εκεί και μετά την εκκένωση. Από ‘κει και πέρα, μετά την εκκένωση ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επέλεξε να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για να έχει τη δράση που είδατε όλοι. Απειλούσε τους διαιτητές. Αυτά είναι εμπειρίες των αθλητών δεν τα λέμε εμείς… Έτσι, είμαστε αναγκασμένοι να διαλέξουμε ανάμεσα σε δύο δρόμου: Το πρώτο είναι να γίνουμε αλήτες. Να χτυπάμε διαιτητές και δημοσιογράφους. Να κατεβαίνουμε στο παρκέ και να τους πιάσουμε από το λαιμό. Δηλαδή να διαλέξουμε το δρόμο της αλητείας. Να μπούμε στα αποδυτήρια, να απειλούμε να τους κάνουμε, να τους δείχνουμε… Ο άλλος δρόμος είναι να μην αλλάξουμε τίποτα απ’ ό,τι κάνουμε. Να μείνουμε όπως είμαστε. Να μην αλλάξουμε τίποτα. Επιλέγουμε το δεύτερο».

Από την δική του μεριά, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: «Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά η αλήθεια είναι ότι σήμερα νίκησε η αλητεία. Και λέω ότι τα ίδια θα λέγαμε και αν είχαμε κερδίσει το Κύπελλο εμείς. Όταν δίνουν διαπιστεύσεις στην θύρα 13 και μένει μάλιστα μέσα και μετά την εκκένωση, τι να πεις. Και έρχονται και μας λένε για το άθλημα. Μην παίζουν και με την νοημοσύνη μας».

Μπαρτζώκας: «Απειλούσε ο Γιαννακόπουλος…»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τις συνθήκες που διεξήχθη ο τελικό ενώ άφησε και αιχμές για την στάση που τήρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Θα καταδικάσουμε όλοι όσα έγιναν σήμερα αλλά εγώ ξέρω ότι ο Χάινς στο ζέσταμα έφαγε φωτοβολίδα στο κεφάλι και έφυγε λιπόθυμος. Αυτό επηρέασε την ομάδα που μπήκε διστακτική και φοβισμένη, κάτι που είναι λογικό. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά, εμείς κάποια στιγμή γυρίσαμε αν και σε μέτρια μέρα και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Μέσα λοιπόν σε όλο αυτό το κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί στο μπάσκετ και την κοινωνία μας, όπου υπάρχει συνάθροιση, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ που δεν έγινε το παραμικρό επιτέθηκε στους διαιτητές και απειλούσε. Ο κ. Πηλοΐδης δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του, ο Κορομηλάς έλειπε από το σπίτι του και απειλείται και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν όρθιος και απειλούσε. Πώς μπορεί να γίνει ένα νορμάλ παιχνίδι κάτω από αυτές τις συνθήκες. Μπράβο στον Παναθηναϊκό αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι πρέπει να μας προβληματίσει ό,τι έγινε σήμερα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024