Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γ. Καλαϊτζής: «Είχαμε λάθος επιλογές και κούραση...»

Γ. Καλαϊτζής: «Είχαμε λάθος επιλογές και κούραση…»

Ο Γιώργος Καλαϊτζής παρακολούθησε από τις εξέδρες του «Bonifika Arena» τον αγώνα της Εθνικής με την Ιταλία και αναλύει στο sports.in.gr τους λόγους που η Ελλάδα γνώρισε την πρώτη ήττα της στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. «Νομίζω ότι στο ματς με την Ιταλία ήταν η πιο κακή εμφάνιση που έχουμε κάνει ως τώρα στο τουρνουά. Δυστυχώς είναι ένα αποτέλεσμα που θα το μεταφέρουμε στον επόμενο γύρο που σημαίνει ότι θα μας δώσει και ένα μικρό μειονέκτημα».

Ο Γιώργος Καλαϊτζής παρακολούθησε από τις εξέδρες του «Bonifika Arena» τον αγώνα της Εθνικής με την Ιταλία και αναλύει στο sports.in.gr τους λόγους που η Ελλάδα γνώρισε την πρώτη ήττα της στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

«Νομίζω ότι στο ματς με την Ιταλία ήταν η πιο κακή εμφάνιση που έχουμε κάνει ως τώρα στο τουρνουά. Δυστυχώς είναι ένα αποτέλεσμα που θα το μεταφέρουμε στον επόμενο γύρο που σημαίνει ότι θα μας δώσει και ένα μικρό μειονέκτημα.

Οι επιλογές μας γενικά ήταν λάθος και νομίζω ότι σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο η κούραση που έδειξε να έχει η ομάδα, η οποία από τα πόδια έδειξε να μεταφέρεται και στο μυαλό.

Μπήκαμε στο παιχνίδι των Ιταλών παίζοντας ένας με έναν, τρόπος με τον οποίο οι αντίπαλοί μας αγωνίζονται συνέχεια από την αρχή του τουρνουά και έδειξαν ότι είναι πιο έτοιμοι για αυτό το στιλ παιχνιδιού. Έβαλαν πολλούς προσωπικούς πόντους και τρεις παίκτες τους έβαλαν σχεδόν εξήντα πόντους.

Τώρα σε ότι αφορά το παιχνίδι της Δευτέρας, η Φινλανδία είναι μια ομάδα πολύ αθλητική αλλά σίγουρα δεν έχει τόσο μπάσκετ μέσα της όσο εμείς. Νομίζω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα.

Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και μεταφέροντας τη νίκη επί της Φινλανδίας, θα έχουμε περισσότερη τύχη στην άλλη φάση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ραζβάν Λουτσέσκου: Πήρε πολλά από όλους τους ποδοσφαιριστές

Οταν μια ομάδα έχει 20 (!) σκόρερ, σημαίνει πολλά για το πνεύμα και τη νοοτροπία της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024