Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλεισμός ενός έτους σε Αρβανίτη και Κολημήτρα

Αποκλεισμός ενός έτους σε Αρβανίτη και Κολημήτρα

Με ποινή αποκλεισμού ενός έτους, αρχής γενομένης από τις 11 Ιουνίου 2014, τιμωρήθηκαν από την πειθαρχική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι Δημήτρης Αρβανίτης και Άγγελος Κολημήτρας. Οι δύο παίκτες είχαν βρεθεί «θετικοί» σε έλεγχο ντόπινγκ μετά τον αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την Ξάνθη. Όσον αφορά την βολιώτικη ΠΑΕ, απαλλάχθηκε από την ΠΕ της ΕΠΟ.

Με ποινή αποκλεισμού ενός έτους, αρχής γενομένης από τις 11 Ιουνίου 2014, τιμωρήθηκαν από την πειθαρχική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι Δημήτρης Αρβανίτης και Άγγελος Κολημήτρας.

Οι δύο παίκτες είχαν βρεθεί «θετικοί» σε έλεγχο ντόπινγκ μετά τον αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την Ξάνθη. Όσον αφορά την βολιώτικη ΠΑΕ, απαλλάχθηκε από την ΠΕ της ΕΠΟ.

«Απαλλάσσει την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους τους ποδοσφαιριστές Δημήτριο Αρβανίτη και Άγγελο Κολημήτρα.

Επιβάλλει σε καθένα από αυτούς ποινή αποκλεισμού ενός (1) έτους από τις αγωνιστικές εκδηλώσεις του αθλήματος, αρχόμενη από 11 Ιουνίου 2014 (αγώνας μπαράζ Super League, Skoda Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου, 11/6/2014)» αναφέρει η σχετική απόφαση της ΕΠΟ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024