Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Υπέροχο συναίσθημα να παίζω στην Εθνική» είπε ο Καλάθης

«Υπέροχο συναίσθημα να παίζω στην Εθνική» είπε ο Καλάθης

Αισιόδοξος και έτοιμος να βοηθήσει την Εθνική στο Μουντομπάσκετ φάνηκε ο Νικ Καλάθης, μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής μας με την Τουρκία. Ο γκαρτν των Γκρίζλις δήλωσε ενθουσιασμένος που φόρεσε και πάλι τη φανέλα με το εθνόσημο, ενώ κατέστησε σαφές πως έφτασε η ώρα του να κάνει κάτι καλό με τη γαλανόλευκη φανέλα. Στην συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος είπε πως η Εθνική δουλεύει σκληρά και έχει δίψα για μια διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τέλος σχολίασε και την επιστροφή του Καλάθη στην Εθνική.

Αισιόδοξος και έτοιμος να βοηθήσει την Εθνική στο Μουντομπάσκετ φάνηκε ο Νικ Καλάθης, μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής μας με την Τουρκία. Ο γκαρτν των Γκρίζλις δήλωσε ενθουσιασμένος που φόρεσε και πάλι τη φανέλα με το εθνόσημο, ενώ κατέστησε σαφές πως έφτασε η ώρα του να κάνει κάτι καλό με τη γαλανόλευκη φανέλα.

Ένα πρώτο σχόλιο για την επιστροφή του: «Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Τόσο καιρό έβλεπα τα παιχνίδια από τον πάγκο, αλλά είναι ακόμη καλύτερο να παίζεις μαζί τους συμπαίκτες σου. Επιτέλους μπόρεσα και εγώ να παίξω και ένιωσα πραγματικά πολύ καλά. Έχουμε πολύ ταλαντούχα ομάδα και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι ιδιαίτερο».

»Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερη. Και το επόμενο παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δυνατό τεστ. Θεωρώ πως στην Ισπανία θα είμαστε έτοιμοι. Ο κόουτς και οι συνεργάτες του θα μας πουν τα σημεία που πρέπει να δουλέψουμε και θα εμφανιστούμε έτοιμοι. Είναι μεγάλη τιμή να παίζω για την Ελλάδα και νιώθω πως ήρθε η ώρα μου να κάνω κάτι για την ομάδα και να την βοηθήσω».

Όσον αφορά την Εθνική: «Είναι σπουδαίο και το ότι παίζω με παίκτες όπως τον Ζήση, τον Μπουρούση, τον Πρίντεζη. Ναι είναι ωραίο με τα παιδιά που θα παίξουν ΝΒΑ, ο Παπανικολάου είναι απίστευτος, ο Γιάννης είναι πολύ καλός, αλλά θεωρώ πολύ σημαντικό το ότι είμαι σε αυτή την ομάδα. Έχουν πολύ υψηλό IQ τα παιδιά και ειδικά ο Ζήσης. Αν βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες μας θα κάνουμε κάτι πολύ καλό».

«Σπουδαία λύση ο Καλάθης» είπε ο Μάντζαρης

Στην συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος είπε πως η Εθνική δουλεύει σκληρά και έχει δίψα για μια διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τέλος σχολίασε και την επιστροφή του Καλάθη στην Εθνική.

Αρχικά είπε: «Από την αρχή της προετοιμασίας δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και φαίνεται στο γήπεδο. Είχαμε και σήμερα κάποια κενά διαστήματα στην απόδοσή μας. Πιστεύω πως ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι, γιατί είμαστε ομάδα 20 ημερών και δεν γίνεται να είμαστε έτοιμοι. Όμως δουλεύουμε σκληρά κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε μεγάλη δίψα και θέληση για διάκριση. Πιστεύω πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ακόμη και στο Παγκόσμιο παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για την επιστροφή του Καλάθη: Ο Νικ είναι για μας μια σπουδαία λύση, ένας παίκτης που παίζει στο ΝΒΑ και χαιρόμαστε που τον έχουμε πίσω. Μακάρι να είναι γερός και δυνατός για να βοηθήσει την ομάδα».

Για την Εθνική:
«Πιστεύω πως βελτιωνόμαστε καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε το υλικό να παίξουμε πιο γρήγορα. Η αρχή και το τέλος είναι η άμυνα, αλλά και στην επίθεση γινόμαστε καλύτεροι και βάζουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Μέρα με τη μέρα θα φτάσουμε εκεί που μπορούμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024