Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Εθνική έφτασε στη «βάση» της για το Μουντομπάσκετ

Η Εθνική έφτασε στη «βάση» της για το Μουντομπάσκετ

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η Εθνική ομάδα μπάσκετ, βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ισπανία και αφού αρχικά πέταξε για Μαδρίτη στη συνέχεια «πάτησε» Σεβίλη, εκεί όπου το επόμενο διάστημα θα μπει στη μάχη του Μουντομπάσκετ. Στο μεταξύ, τα μέλη της ελληνικής αποστολής, εξέφρασαν την αρνητική έκπληξή τους, καθώς η πρώτη εικόνα του γηπέδου της Σεβίλης, δεν ήταν αυτή που αρμόζει στο επίπεδο των Ισπανών διοργανωτών.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η Εθνική ομάδα μπάσκετ, βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ισπανία και αφού αρχικά πέταξε για Μαδρίτη στη συνέχεια «πάτησε» Σεβίλη, εκεί όπου το επόμενο διάστημα θα μπει στη μάχη του Μουντομπάσκετ.

Αν και επικρατούσε κούραση, τα χαμόγελα στους διεθνείς έδιναν και έπαιρναν, δείγμα του εξαιρετικού κλίματος στις τάξεις της ομάδας. Στη Σεβίλη, περίμενε και το πούλμαν, το οποίο θα μεταφέρει την αποστολή και φέρει το λογότυπο της διοργάνωσης, καθώς επίσης και την ελληνική σημαία.

Εξάλλου, κατά την άφιξη στην Ισπανία, δεν ήταν μόνο οι διαχειριστές της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης της ΕΟΚ που «σήκωσαν» όμορφες φωτογραφίες, αλλά και οι ενεργοί χρήστες των «Social Media», Νίκος Ζήσης, Κώστας Βασιλειάδης και άλλοι, σχολιάζουν τα τεκταινόμενα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναχώρησε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση για τη Μαδρίτη και από εκεί συνέχισε το ταξίδι του, επίσης αεροπορικώς, για την πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας.

Εκεί και πιο συγκεκριμένα στο «Palacio Municipal de Deportes San Pablo», η «γαλανόλευκη» θα δώσει τους πρώτους αγώνες της στον Β’ όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέναντι στην Αργεντινή, την Κροατία, τις Φιλιππίνες, τη Σενεγάλη και το Πουέρτο Ρίκο.

Δυσαρέσκεια από την… ανοργανωσιά των Ισπανών

Στο μεταξύ, τα μέλη της ελληνικής αποστολής, εξέφρασαν την αρνητική έκπληξή τους, καθώς η πρώτη εικόνα του γηπέδου της Σεβίλης, δεν ήταν αυτή που αρμόζει στο επίπεδο των Ισπανών διοργανωτών.

Ακόμη και λίγο πριν από το εναρκτήριο τζάμπολ, γίνονται εργασίες και δοκιμές της τελευταίας στιγμής, ενώ ενδεικτικό της ανοργανωσιάς που επικρατεί είναι ότι στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής, στο γήπεδο δεν υπήρχαν ούτε μπάλες, οι οποίες βρέθηκαν αργότερα.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Σλούκας, έκανε μια σύντομη δήλωση, δίνοντας το στίγμα της ελληνικής ομάδας:

«Πάμε με χαμηλά το κεφάλι και βλέπουμε κάθε παιχνίδι με τη σειρά του. Είμαστε μια ομάδα με όλα τα γράμματα κεφαλαία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δήλωσε ο 24χρονος γκαρντ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024