Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υποδοχή... ηρώων στην εθνική ομάδα της Σερβίας

Υποδοχή… ηρώων στην εθνική ομάδα της Σερβίας

Μπορεί οι Σέρβοι να έχασαν στον τελικό του Μουντομπάσκετ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως αυτό φαίνεται πως δεν εμπόδισε καθόλου τους Σέρβους από το να υποδεχθούν τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τους παίκτες του σαν να ήταν... πρωταθλητές!

Μπορεί οι Σέρβοι να έχασαν στον τελικό του Μουντομπάσκετ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως αυτό φαίνεται πως δεν εμπόδισε καθόλου τους Σέρβους από το να υποδεχθούν τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τους παίκτες του σαν να ήταν… πρωταθλητές!

Συγκεκριμένα, περίπου 20 χιλιάδες Σέρβοι συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο του Βελιγραδίου για να αποθεώσουν τους «πλάβι» για το ταξίδι στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας που διήρκεσε μέχρι και τον τελικό.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, γιατί αυτό το άθλημα είναι στην καρδιά της Σερβίας. Σε αυτό το μπαλκόνι ήμουν εγώ με τους καλούς μου συμπαίκτες 1995 και τώρα είμαι πάλι εδώ με αυτά τρομερά παιδιά. Ήρθαμε για να σας ευχαριστήσουμε για τη δύναμη που μας δώσατε σε αυτό που ξεκινήσαμε πριν από περίπου δύο μήνες και στο τέλος ανταμειφθήκαμε με το ασημένιο μετάλλιο», ήταν τα λόγια του Τζόρτζεβιτς.

Δείτε βίντεο:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024