Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αρχική δικαίωση Ολυμπιακού για τον προημιτελικό Κυπέλλου

Αρχική δικαίωση Ολυμπιακού για τον προημιτελικό Κυπέλλου

Τα πάνω κάτω στο κύπελλο Ελλάδος φέρνει απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η οποία καλεί τον αθλητικό δικαστή να επανεξετάσει την ένσταση του Ολυμπιακού για τον προημιτελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό, για την παρουσία του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο. Αναβάλλεται ο ημιτελικός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Τα πάνω κάτω στο κύπελλο Ελλάδος φέρνει απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η οποία καλεί τον αθλητικό δικαστή να επανεξετάσει την ένσταση του Ολυμπιακού για τον προημιτελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό, για την παρουσία του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει προσφυγή στο δευτεροβάθμιο όργανο «κατά του κύρους του αγώνα» με τους «πράσινους» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, λέγοντας πως ο -τότε- πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ήταν στο γήπεδο παρά το γεγονός πως ήταν τιμωρημένος, ενώ υπήρχαν και περισσότεροι οπαδοί από όσους επιτρέπονται σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα.

Ο αθλητικός δικαστής είχε κρίνει πως είναι αναρμόδιος να εκδικάσει την υπόθεση και έριξε το «μπαλάκι» στην ΕΟΚ, αφού ανέφερε πως αυτή η υπόθεση αφορούσε αγώνα που διοργανώνει εκείνη.

Όμως και η ομοσπονδία εξ αρχής είχε καταστήσει σαφές πως σε τέτοια ζητήματα υπεύθυνος είναι ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Τελικά τη λύση έδωσε το ΑΣΕΑΔ, το οποίο έκρινε πως αρμόδιος να κρίνει την «τύχη» του προημιτελικού είναι ο αθλητικός δικαστής, όπου τον κάλεσε να επανεξετάσει την ένσταση του Ολυμπιακού.

Διευκρινίσεις ζητάει η ΕΟΚ από το ΑΣΕΑΔ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ζητά με επιστολή της από το ΑΣΕΑΔ να διευκρινίσει την απόφαση που πήρε σήμερα να ακυρώσει την αρχική απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, που είχε κρίνει ως απαράδεκτη την ένσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για κατακύρωση υπέρ της του προημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΟΚ:

«Με την υπ’ αριθ. 101/19-12-2014 απόφαση του ΑΣΕΑΔ έγινε αποδεκτή η προσφυγή της Ολυμπιακός ΚΑΕ περί ακύρωσης της υπ’ αριθ. 55/31-10-2014 απόφασης του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Η ως άνω απόφαση, όπως είναι διατυπωμένη, δημιουργεί σύγχυση όσον αφορά το διατακτικό της και για το λόγο αυτό σας ζητάμε την άμεση αποσαφήνιση και ορθή ερμηνεία του διατακτικού της απόφασης αυτής, προκειμένου η ΕΟΚ να καθορίσει τις περαιτέρω ενέργειές της».

Αναβάλλεται ο ημιτελικός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024