Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε αμούστακα παιδιά» είπε ο Γιαννακόπουλος

«Δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε αμούστακα παιδιά» είπε ο Γιαννακόπουλος

Τη δική του απάντηση στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ, να καλέσει τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ να επανεξετάσει την ένσταση του Ολυμπιακού, έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή δήλωση του. Στη δήλωση αυτή αφήνει αιχμές για το ΑΣΕΑΔ ενώ κλείνει λέγοντας: «η ουσία είναι πως δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε αμούστακα παιδιά».

Τη δική του απάντηση στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ, να καλέσει τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ να επανεξετάσει την ένσταση του Ολυμπιακού, έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή δήλωση του.

Στη δήλωση αυτή αφήνει αιχμές για το ΑΣΕΑΔ ενώ κλείνει λέγοντας: «η ουσία είναι πως δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε αμούστακα παιδιά».

Διαβάστε αναλυτικά:

«Τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει μάρτυρες πρωτόγνωρων καταστάσεων στο χώρο του μπάσκετ. Άνθρωποι που δεν έχουν πιάσει ποτέ τη μπάλα στα χέρια τους έρχονται και με τις περίεργες (σε σημείο γελοιότητας) αποφάσεις τους, υποτιμούν και υποβαθμίζουν ένα επαγγελματικό άθλημα στο οποίο κάποιοι εξακολουθούν να επενδύουν εκατομμύρια ευρώ. Σε μια περίοδο που το ελληνικό μπάσκετ εξακολουθεί να «αντιστέκεται» στην κατάρρευση που μαστίζει τη χώρα και να μας κάνει υπερήφανους ως Έλληνες με τις συνεχείς επιτυχίες του.

Πριν από λίγο καιρό ελήφθη η απόφαση να επαναληφθεί ο αγώνας Άρης – ΠΑΟΚ αν και ο διαιτητής, δηλαδή ο απόλυτος «άρχοντας» του γηπέδου, αποφάσισε να διακοπεί οριστικά. Μια απόφαση για γέλια και για κλάματα αλλά και μια απόφαση ιδιαιτέρως επικίνδυνη.

Πάμε και στη σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ, να κρίνει ως απαράδεκτη εκείνη του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου του ΕΣΑΚΕ. Ζήτησε, λέει, το ΑΣΕΑΔ να κριθεί η υπόθεση επί της ουσίας.

Σωστά…

Ουσία είναι ότι βρέθηκα εγώ στο γήπεδο ή ότι ο Μπαρτζώκας, ο Σπανούλης και η παρέα τους δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εντός παρκέ ούτε αμούστακα και ανήλικα παιδιά;

Ίδωμεν…».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024